Fälgrengöring

Det flesta som gillar bilar är antagligen svaga för ett par riktigt snygga och skinande fälgar. När de kommer rullande längs gatorna är det lätt att det fångar ens uppmärksamhet och man dras med i ett "wow". Vi på Mekonomen tycker att alla ska kunna få skinande och glänsande fälgar till en billig peng och vi har därför samlat ett stort utbud av olika kvalitetsprodukter inom segmentet för fälgrengöring till riktigt bra priser.

Laddar...
Handla enligt
Shoppingalternativ
Pris
Tillverkare
Visa som

Artiklar 1-12 av 32

Sida
per sida
Medlemskampanj
Klubbpris:99 kr
Ej medlem:159 kr

MEKONOMEN-TV

Tvätta bilen - så gör du.

Klubbpris:224 kr
Ej medlem:249 kr
Klubbpris:611 kr
Ej medlem:679 kr
Klubbpris:206 kr
Ej medlem:229 kr

Rena fälgar

En fälg är den strukturella delen av ett hjul, kring bilfälgens utkant finner man däcket. Det finns två olika typer av fälgar, stålfälg och lättmetallfälg. Stålfälgen är den allra vanligaste och monteras på de allra flesta fordon. Lättmetallfälgen är lättare, mer hållbar och snygg. Man kan alltid byta ut de fälgar man har mot andra typer och modeller som är nyare. Glöm heller inte fälgrengöring.

Klubbpris:129 kr
Ej medlem:143 kr
Klubbpris:296 kr
Ej medlem:329 kr

Varför fälgrengöring?

En ren, fräsch och välmående bil är en glad bil. Det gäller att försöka hålla bilen ren både på utsidan men även på insidan. Det är viktigt att rengöra fälgarna, eftersom de har väldigt lätt för att bli smutsiga. Hos oss kan du finna allt för fälgrengöring. Med hjälp av fälgförsegling kan du förhindra att vägdamm och smuts fastnar på fälgarna.

Klubbpris:179 kr
Ej medlem:199 kr
Klubbpris:105 kr
Ej medlem:117 kr
Klubbpris:71 kr
Ej medlem:79 kr
Klubbpris:188 kr
Ej medlem:209 kr
Klubbpris:314 kr
Ej medlem:349 kr
Klubbpris:133 kr
Ej medlem:148 kr
Visa som

Artiklar 1-12 av 32

Sida
per sida

Att rengöra fälgarna ordentligt kan ge hela bilen ett ordentligt lyft och det är därför som vi på Mekonomen har samlat ett stort utbud av produkter som kan hjälpa till med just detta. Du hittar exempelvis kvalitetsprodukter från Meguirs, Sonax, CRC och Turtle till riktigt bra priser här hos oss. Tänk på att kolla upp vilket material dina fälgar är gjorda av då detta kan påverka vilket rengöringsmaterial som fungerar bäst.

 

Köp fälgrengöring online

Här på Mekonomen.se kan du beställa produkter för fälgrengöring direkt online och snabbt och smidigt få dem levererade hem så att du kan börja rengöra dina fälgar och få dem att skina i kapp med solen. Vi har gjort det enkelt att shoppa produkter till din bil eller ditt garage direkt online och vi har såklart kvalitetstestat alla produkter vi säljer. Har du frågor eller funderingar kring någon av våra produkter kan du alltid läsa mer om dem här online eller så kan du kontakta vår Kundtjänst eller besöka en butik för mer information. Men när du vet vad du är ute efter finns det inget enklare sätt att handla produkter till bilen på. Det är bara att klicka ner dem i kundvagnen och beställa hem.

 

Allt för dina fälgar

Utöver att vi har ett stort utbud av produkter för fälgrengöring, eller ”wheel cleaning” som man också brukar referera till, så har vi såklart också ett brett utbud med andra produkter för att underhålla eller förändra looken på dina befintliga fälgar. Självklart kan du även köpa helt nya fälgar här hos oss och då gör du det enklast genom att fylla i ditt registreringsnummer i vår smarta filtreringsfunktion och så får du snabbt och smidigt upp alla de fälgar som passar till just din bil. Men när det kommer till rengöring av fälgar hittar du exempelvis allt från högtryckstvättar som kan göra grovjobbet till fälgborstar som kan fixa finliret. Olika medel som kan underlätta arbetet hittar du såklart också här. Ska man exempelvis använda sig av fälgfärg är det en god idé att man först har rengjort sina fälgar ordentligt. Och då ska du såklart ha handlat hem något från vårt stora utbud av produkter för fälgrengöring först.