Fälgrengöring

Det flesta som gillar bilar är antagligen svaga för ett par riktigt snygga och skinande fälgar. När de kommer rullande längs gatorna är det lätt att det fångar ens uppmärksamhet och man dras med i ett "wow". Vi på Mekonomen tycker att alla ska kunna få skinande och glänsande fälgar till en billig peng och vi har därför samlat ett stort utbud av olika kvalitetsprodukter inom segmentet för fälgrengöring till riktigt bra priser.

Att rengöra fälgarna ordentligt kan ge hela bilen ett ordentligt lyft och det är därför som vi på Mekonomen har samlat ett stort utbud av produkter som kan hjälpa till med just detta. Du hittar exempelvis kvalitetsprodukter från Meguirs, Sonax, CRC och Turtle till riktigt bra priser här hos oss. Tänk på att kolla upp vilket material dina fälgar är gjorda av då detta kan påverka vilket rengöringsmaterial som fungerar bäst.

 

Köp fälgrengöring online

Här på Mekonomen.se kan du beställa produkter för fälgrengöring direkt online och snabbt och smidigt få dem levererade hem så att du kan börja rengöra dina fälgar och få dem att skina i kapp med solen. Vi har gjort det enkelt att shoppa produkter till din bil eller ditt garage direkt online och vi har såklart kvalitetstestat alla produkter vi säljer. Har du frågor eller funderingar kring någon av våra produkter kan du alltid läsa mer om dem här online eller så kan du kontakta vår Kundtjänst eller besöka en butik för mer information. Men när du vet vad du är ute efter finns det inget enklare sätt att handla produkter till bilen på. Det är bara att klicka ner dem i kundvagnen och beställa hem.

 

Allt för dina fälgar

Utöver att vi har ett stort utbud av produkter för fälgrengöring, eller ”wheel cleaning” som man också brukar referera till, så har vi såklart också ett brett utbud med andra produkter för att underhålla eller förändra looken på dina befintliga fälgar. Självklart kan du även köpa helt nya fälgar här hos oss och då gör du det enklast genom att fylla i ditt registreringsnummer i vår smarta filtreringsfunktion och så får du snabbt och smidigt upp alla de fälgar som passar till just din bil. Men när det kommer till rengöring av fälgar hittar du exempelvis allt från högtryckstvättar som kan göra grovjobbet till fälgborstar som kan fixa finliret. Olika medel som kan underlätta arbetet hittar du såklart också här. Ska man exempelvis använda sig av fälgfärg är det en god idé att man först har rengjort sina fälgar ordentligt. Och då ska du såklart ha handlat hem något från vårt stora utbud av produkter för fälgrengöring först.