Blinkers

Här på Mekonomen.se hittar du prisvärda och kvalitetssäkrade reservdelar och tillbehör till bilen från välkända varumärken. Om dina blinkers, eller blinkljus som de också kan kallas, går sönder är det viktigt att du byter ut dem direkt. Du har säkert själv upplevt känslan när någon bil framför dig inte upplevs blinka åt hållet de ska svänga och vi alla vet vilken frustration det kan skapa. Det är dessutom viktigt ur en säkerhetssynpunkt att dina blinkers fungerar då det annat kan leda till onödiga och farliga situationer ute på vägarna.

Hitta delar till min bil!

Välj bil i lista

Blinkers och blinkljus från välkända varumärken

Blinkers, eller blinkljus, är bilens körriktningsvisare och förutom att det tydligt markerar vart du ska när du exempelvis närmar dig en korsning eller cirkulationsplats hjälper ljusen till för att skapa säkerhet och ett bra flöde i trafiken rent generellt. Blinkers sitter idag både fram och bak på bilen men kan också i vissa fall ha boostas upp med ljus på exempelvis backspeglarna eller vid någon av dörrarna. Oavsett vilket av dina blinkljus du behöver byta ut så kan vi hjälpa dig och genom att söka på din bils registreringsnummer får du fram alla de blinker som passar just din bil. Sen är det bara att välja och vraka bland alla blinkers som vi erbjuder från välkända varumärken till riktigt bra pris.

Byt ut trasig belysning direkt

Generellt kan det sägas att all belysning på bilen som går sönder ska lagas direkt. Det finns dels lagstadgat vilken typ av belysning som alltid måste fungera men det handlar också om att skapa en säker trafikmiljö för både sig själv och ens medtrafikanter genom att med sin belysning – och blinkers i detta fallet – kunna kommunicera med varandra för att hela tiden skapa ett tryggt trafikflöde. Du har antagligen själv suttit och svurit över någon annan bilist som inte använt sin blinkers (eller som kanske kört med trasiga) så se därför till att du själv alltid fixar dina blinkers direkt det är dags. Utbudet av blinkers kan du sortera dig igenom här på sajten och kan du själv reparera eller byta ut din gamla blinkers är det bara att klicka hem och göra jobbet själv. Annars kan du såklart även ta kontakt med våra duktiga mekaniker på verkstäder över hela landet så hjälper de dig med att byta ut din trasiga blinkers.  

Stort utbud av reservdelar och tillbehör till bilen

På Mekonomen.se har vi samlat allt du behöver till bilen och oavsett vilken typ av reservdel eller tillbehör du letar efter så ska du kunna räkna med att hitta det här hos oss. Här hittar du inte bara allt inom belysning och blinkers, utan egentligen allt du kan tänka dig. Vi erbjuder alltid snabba och fraktfria leveranser och har du frågor eller funderingar kring våra produkter är du varmt välkommen att kontakta oss för mer information. Med vårt smarta reg-sök kan du dessutom knappa in din bils registreringsnummer och sortera fram endast de produkter som passar till just din bil. Det gör så att du alltid hittar rätt i det som annars kan vara en djungel av tillbehör och reservdelar. Och skulle du ändå behöva hjälp kan du alltid kontakta vår kundtjänst eller vända dig direkt till en av våra verkstäder.