Baklyktor

Här på Mekonomen.se hittar du prisvärda och kvalitetssäkrade reservdelar och tillbehör till bilen från välkända varumärken. Om du fått anmärkning på dina baklyktor på besiktningen är det viktigt att du byter ut dem direkt. Att belysning fungerar som de ska är a och o för säker bilkörning och behöver du hjälp med att hitta nya baklyktor så kan du vara säker på att vi kan hjälpa dig här. Skriv in ditt reg-nr så ser vi dessutom till så att vi sorterar fram exakt de baklyktor som passar till din bil ­– och när du väl lagt beställningen så ser vi till så att dina baklyktor levereras riktigt snabbt.

Hitta delar till min bil!

Välj bil i lista

Viktigt att du syns i trafiken

Det är extremt viktigt att du syns i trafiken och tyvärr är en vanlig anledning till olyckor att bilar kör med dålig eller söndrig belysning. I fallet när det gäller baklyktorna handlar det om att dina medtrafikanter helt enkelt inte ser dig som ett framförvarande fordon i trafiken om de inte lyser som de ska. Eller om endast ena sidan är upplyst kan du exempelvis tolkas för att vara en MC eller liknande istället. Oavsett vad det är för typ av baklykta som du behöver byta ut så kan vi hjälpa dig och genom att söka på din bils registreringsnummer får du fram alla de baklyktor som passar just din bil. Sen är det bara att välja och vraka bland alla baklyktor som vi erbjuder från välkända varumärken till riktigt bra pris.

Byt ut trasig belysning direkt

Generellt kan det sägas att all belysning på bilen som går sönder ska lagas direkt. Det finns dels lagstadgat vilken typ av belysning som alltid måste fungera men det handlar också om att skapa en säker trafikmiljö för både sig själv och ens medtrafikanter genom att med sin belysning se till så att man syns ordentligt i trafiken. Du har antagligen själv suttit och svurit över någon annan bilist som inte haft fullt fungerande belysning så se därför till att du själv alltid fixar dina lampor direkt det är dags. Utbudet av baklyktor till bil kan du sortera dig igenom här på sajten och kan du själv reparera eller byta ut dina gamla baklyktor är det bara att klicka hem och göra jobbet själv. Annars kan du såklart även ta kontakt med våra duktiga mekaniker på verkstäder över hela landet så hjälper de dig med att byta ut dina trasiga baklyktor. 

Stort utbud av reservdelar och tillbehör till bilen

På Mekonomen.se har vi samlat allt du behöver till bilen och oavsett vilken typ av reservdel eller tillbehör du letar efter så ska du kunna räkna med att hitta det här hos oss. Här hittar du inte bara allt inom belysning – och som i detta fallet nya baklyktor – utan egentligen allt du kan tänka dig. Vi erbjuder alltid snabba leveranser och har du frågor eller funderingar kring våra produkter är du varmt välkommen att kontakta oss för mer information. Blir du dessutom medlem i vår kundklubb kan du spara in ännu mer pengar på dina reservdelsköp. Med vårt smarta reg-sök kan du knappa in din bils registreringsnummer och sortera fram endast de produkter som passar till just din bil. Det gör så att du alltid hittar rätt i det som annars kan vara en djungel av tillbehör och reservdelar. Och skulle du ändå behöva hjälp kan du alltid kontakta vår kundtjänst eller vända dig direkt till en av våra verkstäder.