Färgsprutor

Vi på Mekonomen älskar att ta hand om bilen och på Mekonomen.se hittar du prisvärda och kvalitetssäkrade reservdelar och tillbehör som hjälper dig att göra detsamma. Om det har blivit dags att ge din bil ett lyft med ny färg eller lackering har vi färgsprutor av hög kvalitet som underlättar jobbet för dig. Vi har såklart även ett enormt utbud av bra färg, lack och annat du kan tänka dig också. Du hittar även sprayfärg som kommer direkt på burk om det kan vara intressant istället.

Lite färg kan ge bilen ett stort lyft

Oavsett om bilen bara fått en mindre skråma och du exempelvis vill laga till i lacken efter ett stenskott eller en mindre repa, eller om du vill byta färg på hela bilens kaross så kan vi hjälpa dig. Att fräscha upp bilen med ny färg gör otroligt mycket för upplevelsen av bilen och det är dessutom en av de punkterna där du bäst kan öka ditt andrahandsvärde på bilen. Så se till att löpande ta hand om din bil eller åtminstone fräscha upp den om du går i säljtankar.  

Vi har allt inom färg och lackering

Här på Mekonomen.se hittar du allt du behöver när det kommer till färg och lackering av bilen. Du hittar allt från färgerna till slippapper som kan behövas innan du går igång med ditt arbete. Läs noggrant på innan vad det är för typ av färg som du tror kan vara bäst till just din bil och önskar du vägledning kan du alltid kontakta kundtjänst. Om du ska fixa till en repa är det viktigt att du kolla upp bilens exakta färgkod och matchar din nya färg med denna. Annars kommer resultatet inte bli snyggt. Spana in vårt sortiment av produkter som underlättar ditt arbete med färg och lack och en färgspruta kommer att vara ett måste om du ska ta dig an ett större arbete. Lägg din beställning redan idag så säkerställer vi att du får en snabb och fraktfri leverans av din nya färgspruta direkt.

Allt till bilen online

På Mekonomen.se har vi samlat allt du behöver till bilen och garaget och oavsett vilken typ av reservdel eller tillbehör du letar efter så ska du kunna räkna med att hitta det här hos oss. Förutom allt man kan tänka sig när det kommer till färg och lackering så har vi allt från de större reservdelarna som kan behövas för att fixa bilens motor, bromssystem eller avgasrör – till de små detaljerna som höjer helhetsupplevelsen av att åka bil. Vi erbjuder alltid snabba och fraktfria leveranser och har du frågor eller funderingar kring våra produkter är du alltid varmt välkommen att kontakta oss för mer information. Delar som är unika för just din bil hittar du enklast genom att knappa in din bils registreringsnummer, så sorterar vi fram så att endast produkter till din bil visas. Det har alltså aldrig varit enklare att shoppa reservdelar online.