Kupévärmare

Vill du slippa kliva ut till en iskall bil och frostiga bilrutor under vinterhalvåret? Skaffa dig en kupévärmare och få en skönare start på dagen. Här på Mekonomen.se hittar du flera olika kupévärmare och även alla andra typer av reservdelar, tillbehör och verktyg som hör till bilen och garaget. Så ta en titt i vårt stora utbud av kupévärmare och gör livet lite enklare och bekvämare. 

Bra kupévärmare till bra priser


Här på Mekonomen.se hittar du ett stort utbud av kupévärmare och självklart till riktigt bra priser. Om du har en lite mindre bil, eller ”mellanstor, skulle vi rekommendera en kupévärmare med 1400W effekt. För en stor bil (eller om du lever i ett väldigt kallt klimat) kan man välja 1900W . Är det för uppvärmning av en buss eller om du vet att du kommer att befinna dig i ett extremt kallt klimat är 2100W som gäller. Det finns också ett par saker man kan reflektera över i samband med att man ska skaffa sig en kupévärmare. Den kanske allra viktigaste är vilken säkring man har hemma. Oftast är det 10A som gäller och denna typ av säkring klarar av 2100W. Det innebär exempelvis en kupéfläkt på 1600W och en motorvärmare på 500W. Det kan nämligen vara onödigt att köpa en stor kupévärmare om man ändå inte kan få ut effekten. Storleken på din bil är också av betydelse när du ska köpa en kupévärmare, men här är det logiskt tänkande som gäller. En större bil kräver en större kupéfläkt och en mindre bil kräver inte en lika stark kupéfläkt.


Köp kupévärmare online

Om du bestämt dig för en ny kupévärmare så kan du snabbt och enkelt beställa en online här på Mekonomen.se. En kupévärmare gör morgonen skönare för både dig själv och även för bilens motor. En varm motor är en glad motor. Det är inte bara vi människor som kan känna oss lite tröga och svårstartade när vinterkylan biter på. Är det dags för en ny kupévärmare så beställ den direkt på Mekonomen.se och få den levererad inom några dagar. Det har aldrig varit enklare att ge dig själv och din bil en bra start på dagen. 


Alla reservdelar på ett ställe

Här på Mekonomen.se har vi inte bara kupévärmare och annan uppvärmning för din bil och motor. Vi har egentligen allt du kan tänka dig till din bil och ditt garage. Vi strävar efter att ständigt uppdatera vårt sortiment med de verktyg, reservdelar och tillbehör som kan behövas till dagens bilar och fordon och vi samlar alla här i samma webbshop för att du enkelt och smidigt ska kunna beställa hem dem med en snabb leverans. För alla reservdelar som är unika för en viss typ av modell eller märke har vi också utvecklat vår smarta filtreringsfunktion som gör att man kan fylla i sin bils registreringsnummer och därefter få sorterat fram endast de produkter som passar till just Er bil. På så sätt kan man som kund alltid känna sig trygg och säker i sitt köp även om man kanske inte själv är expert på reservdelar till bilar och fordon.