Om Mekonomen

Mekonomen gör billivet enklare. Det gör vi genom ett brett och lättillgängligt utbud av prisvärda och innovativa lösningar och produkter för konsumenter och företag. Mekonomen är en del av Mekonomen Company, Sveriges ledande aktör inom service- och eftermarknad för fordon.

Vi erbjuder både service och reparation av din bil och ett stort utbud av produkter, här på webben och i våra butiker runt om i landet. Reservdelarna som används håller hög kvalité, garantierna fortsätter att gälla och att stämpeln i serviceboken är lika mycket värd som hos en märkesbunden verkstad.

Mekonomen i korthet

115 butiker
370 Mekonomen bilverkstad
110 MekoPartner bilverkstad
Kontor i Stockholm och Malmö
Centrallager i Strängnäs

Om Mekonomen Company

Mekonomen Company är det svenska ägarbolaget till över 14 varumärken med koppling till verkstads– och fordonsbranschen, där bland annat varumärket Mekonomen ingår. Varumärkena bildar tillsammans Sveriges största verkstadskedja med över 1000 anslutna verkstäder och cirka 200 butiker och expresslager från norr till söder.

Mekonomen Company är i sin tur ett dotterbolag till MEKO AB som består av norra Europas ledande bilservicekedjor med över 4300 verkstäder och 470 butiker.

Allmänna frågor

0771-72 00 00 direkt@mekonomen.se

Mån-sön: dygnet runt

E-handelsfrågor

0771-72 00 00 e-handel@mekonomen.se

Mån-fre: 8-17

14 dagars ångerrätt

Från dagen som du tagit emot din vara

Hämta i butik

Du väljer hur och var produkterna ska skickas

Garanti på reservdelar

Alla Mekonomens reservdelar har 1-5 års garanti

Fri frakt

Gäller beställningar till butik

Välkända varumärken

Från branschens ledande leverantörer