Bilklädsel

Här på Mekonomen.se hittar du prisvärda och kvalitetssäkrade reservdelar och tillbehör till bilen från välkända varumärken. Om det har blivit dags att fräsha upp eller byta ut din bilklädsel hittar du alltid behöver här. Vi har allt från rengöring till helt ny bilklädsel där du kan välja att byta ut framsätena, baksätena eller allt på en och samma gång. Spana in vårt stora utbud av bilklädsel och byt ut din gamla till ny och fräsch tyg- eller skinnklädsel redan idag.

Laddar...
Handla enligt
Shoppingalternativ
Pris
Tillverkare
Material
Visa som

Artiklar 1-12 av 21

Sida
per sida

Byt ut din gamla bilklädsel mot en ny fräsch

Om din bil är i behov av ny klädsel kan du självklart hitta den hos oss. Vi har olika typer och modeller av klädsel, både för fram- och baksäte, i olika prisklasser. Hos oss hittar du tillbehör, som sittskydd tillverkad i slitstarkt material, som skyddar ditt säte mot smutsiga kläder. Klädsel för bilen kan du köpa i butik och online.

Sätesskydd

 • Tillverkare: Carwise
Klubbpris:122 kr
Ej medlem:135 kr

Bilklädsel, fram- och baksäte

 • Tillverkare: Carwise
Klubbpris:263 kr
Ej medlem:292 kr

Stolsskydd, Svart/grå

 • Tillverkare: Carwise
Klubbpris:300 kr
Ej medlem:333 kr

Hundskydd

 • Tillverkare: Carwise
 • Material: Plast
Klubbpris:103 kr
Ej medlem:114 kr

Bilklädsel

 • Tillverkare: PeBe
 • Färg: Svart
Klubbpris:800 kr
Ej medlem:889 kr

Rengöring till bilklädsel

För att hålla bilens klädsel ren och snygg krävs det rengöring ibland. Hos oss hittar du bland annat lädervård och lättanvänd och effektiv textilrengöring som avlägsnar smuts och fläckar på ett kraftfullt sätt. Ta hand om din bilklädsel och njut av många underbara bilfärder. Fråga oss om du behöver hjälp eller vill ha råd om klädsel och rengöring.

Hund och lastskydd i konstläder

 • Tillverkare: Autocore
Klubbpris:314 kr
Ej medlem:349 kr

Bilklädsel, blå

 • Tillverkare: Carwise
 • Färg: Blå
Klubbpris:300 kr
Ej medlem:333 kr

Bilklädsel

 • Tillverkare: PeBe
 • Material: Polyester
 • Färg: Antracit
Klubbpris:728 kr
Ej medlem:809 kr

Bilklädsel

 • Tillverkare: PeBe
 • Färg: Röd
Klubbpris:809 kr
Ej medlem:899 kr

Bilklädsel för bilen

De allra flesta som äger en bil använder den dagligen, och för den som har små barn och familj är bilen guld värd. En välmående bil, är en bil som tas om hand, hålls ren och som får service lite då och då. Hur bilen ser ut invändigt är också viktigt. Ren och fläckfri bilklädsel är ett bevis på en bil som blir väl omhändertagen.

Bilklädsel

 • Tillverkare: Carwise
 • Färg: Svart/Grå
Klubbpris:112 kr
Ej medlem:124 kr

Universalklädsel, grå/svart

 • Tillverkare: Carwise
 • Färg: Svart/Grå
Klubbpris:394 kr
Ej medlem:438 kr

Bilklädsel Stark NG

 • Tillverkare: PeBe
Klubbpris:2352 kr
Ej medlem:2613 kr
Visa som

Artiklar 1-12 av 21

Sida
per sida

Bilklädsel, skydd och kupémattor

Att trivas i bilen är a och o för att bilresan ska bli trevlig och ju fräschare interiör man har ju enklare är det att koppla av och njuta. Att bilklädseln slits är heller inget som man direkt kan undvika och speciellt om man har barn i bilen så vet nog det flesta att det smulas en hel del och att smuts dras både in och ut. Självklart kan du vara proaktiv och skydda bilen med exempelvis sätesskydd men om du skulle känna att inte ens en rejäl tvätt av bilklädseln räcker så är det faktiskt ganska enkelt att byta ut den till helt ny. Vilket är klart mycket billigare än att köpa en ny bil…

Bilklädsel i både tyg och skinn

Hos oss hittar du olika typer av bilklädsel och vi erbjuder både tygklädsel och skinnklädsel till bilen. Du kan välja att bara byta ut framsätena, baksätena eller varför inte passa på att ta hela bilen direkt så att ni får en enhetlig och snygg interiör. Bilklädsel kan både köpas för att man önskar fräscha upp och helt enkelt täcka över den befintliga som kanske slitits med åren, eller så sätter man ditt en extra bilklädsel redan direkt vid köpet av sin nya bil för att skydda den ordinarie bilklädseln så länge som möjligt. Har man till exempel mindre barn och man vet att det under några år kommer att vara större risk för att man drar med sig smuts och grus in i bilen kan det vara en bra idé att under dessa år använda en extra skyddsklädsel för att man senare kanske ska kunna ta av denna och använda bilens ordinarie bilklädsel.

Alla för bilen på samma ställe

På Mekonomen.se har vi samlat allt du behöver till bilen och oavsett vilken typ av reservdel eller tillbehör du letar efter så ska du kunna räkna med att hitta det här hos oss. Du hittar bilklädsel i både tyg och skinn hos oss och du kan även köpa kupé- och bagagemattor plus en hel del annat som gör bilresan mer bekväm och fräsch. Vill du bara köpa rengöringsmedel för att rengöra din befintliga bilklädsel kan du såklart också hitta detta hos oss. För alla produkter som är unika för en viss typ av bilmodell eller märke har vi utvecklat vår smarta filtreringsfunktion som gör att du kan fylla i din bils registreringsnummer och därefter få sorterat fram endast de produkter som passar till just din bil. På så sätt kan du som kund alltid känna dig trygg och säker i ditt köp även om du kanske inte själv är expert på reservdelar till bilar och andra motorfordon.