Bilklädsel

Här på Mekonomen.se hittar du prisvärda och kvalitetssäkrade reservdelar och tillbehör till bilen från välkända varumärken. Om det har blivit dags att fräsha upp eller byta ut din bilklädsel hittar du alltid behöver här. Vi har allt från rengöring till helt ny bilklädsel där du kan välja att byta ut framsätena, baksätena eller allt på en och samma gång. Spana in vårt stora utbud av bilklädsel och byt ut din gamla till ny och fräsch tyg- eller skinnklädsel redan idag.

Hitta delar till min bil!

Välj bil i lista

Bilklädsel, skydd och kupémattor

Att trivas i bilen är a och o för att bilresan ska bli trevlig och ju fräschare interiör man har ju enklare är det att koppla av och njuta. Att bilklädseln slits är heller inget som man direkt kan undvika och speciellt om man har barn i bilen så vet nog det flesta att det smulas en hel del och att smuts dras både in och ut. Självklart kan du vara proaktiv och skydda bilen med exempelvis sätesskydd men om du skulle känna att inte ens en rejäl tvätt av bilklädseln räcker så är det faktiskt ganska enkelt att byta ut den till helt ny. Vilket är klart mycket billigare än att köpa en ny bil…

Bilklädsel i både tyg och skinn

Hos oss hittar du olika typer av bilklädsel och vi erbjuder både tygklädsel och skinnklädsel till bilen. Du kan välja att bara byta ut framsätena, baksätena eller varför inte passa på att ta hela bilen direkt så att ni får en enhetlig och snygg interiör. Bilklädsel kan både köpas för att man önskar fräscha upp och helt enkelt täcka över den befintliga som kanske slitits med åren, eller så sätter man ditt en extra bilklädsel redan direkt vid köpet av sin nya bil för att skydda den ordinarie bilklädseln så länge som möjligt. Har man till exempel mindre barn och man vet att det under några år kommer att vara större risk för att man drar med sig smuts och grus in i bilen kan det vara en bra idé att under dessa år använda en extra skyddsklädsel för att man senare kanske ska kunna ta av denna och använda bilens ordinarie bilklädsel.

Alla för bilen på samma ställe

På Mekonomen.se har vi samlat allt du behöver till bilen och oavsett vilken typ av reservdel eller tillbehör du letar efter så ska du kunna räkna med att hitta det här hos oss. Du hittar bilklädsel i både tyg och skinn hos oss och du kan även köpa kupé- och bagagemattor plus en hel del annat som gör bilresan mer bekväm och fräsch. Vill du bara köpa rengöringsmedel för att rengöra din befintliga bilklädsel kan du såklart också hitta detta hos oss. För alla produkter som är unika för en viss typ av bilmodell eller märke har vi utvecklat vår smarta filtreringsfunktion som gör att du kan fylla i din bils registreringsnummer och därefter få sorterat fram endast de produkter som passar till just din bil. På så sätt kan du som kund alltid känna dig trygg och säker i ditt köp även om du kanske inte själv är expert på reservdelar till bilar och andra motorfordon.