Bitssats

Förutom ett stort utbud av reservdelar och tillbehör till bilen hittar du även verktyg och andra produkter för garaget här hos oss på Mekonomen.se. Vi älskar själva att meka med bilen och vet att bra verktyg underlättar jobbet rejält. Det blir både roligare att meka med bilen och man kan spara rejält med tid. Vi har därför valt ut just de verktyg och produkter som vi själva gillar och här hittar du bland annat ett enormt utbud av välsorterade bitssatser för borr och skruvdragning. Med allt från klassiskt raka spår eller stjärnor – till torx, insex och andra varianter. 

Laddar...
Handla enligt
Shoppingalternativ
Pris
Tillverkare
Visa som

Artiklar 1-12 av 21

Sida
per sida

Torx bitssats 5 star, 23 delar

  • Tillverkare: ProMeister
Klubbpris:347 kr
Ej medlem:385 kr
Nyhet
Klubbpris:58 kr
Ej medlem:64 kr

Kraftbitssats 3/8" Torx

  • Tillverkare: ProMeister
Klubbpris:392 kr
Ej medlem:436 kr
Klubbpris:500 kr
Ej medlem:555 kr

MTS Motorq bitshylsor, 5 delar

  • Tillverkare: ProMeister
Klubbpris:221 kr
Ej medlem:246 kr

Bitssats

  • Tillverkare: Sonic
Klubbpris:523 kr
Ej medlem:581 kr

Bitssats, 36 delar

  • Tillverkare: ProMeister
Klubbpris:178 kr
Ej medlem:198 kr

Bitssats 10 mm, 42 delar

  • Tillverkare: Sonic
Klubbpris:964 kr
Ej medlem:1071 kr

Hylsbits kraft 1/2"

  • Tillverkare: ProMeister
Klubbpris:374 kr
Ej medlem:416 kr

Hylsbits 1/2" Ribe, 32 delar

  • Tillverkare: ProMeister
Klubbpris:1207 kr
Ej medlem:1341 kr

Hylsbits 1/2" Torx, 32 delar

  • Tillverkare: ProMeister
Klubbpris:1139 kr
Ej medlem:1265 kr

Hylsbits 1/2" Insex, 30 delar

  • Tillverkare: ProMeister
Klubbpris:1139 kr
Ej medlem:1265 kr
Visa som

Artiklar 1-12 av 21

Sida
per sida

Bitssatser i alla olika varianter

Oavsett vad du letar efter när det kommer till bits och borr vågar vi nästan lova att du kan hitta det här hos oss. Du hittar dels alla olika varianter, men också storlekar, dimensioner eller utföranden som gör att du kan hitta en hel bitssats i just den variant som du behöver. Vi vet själva hur frustrerande det kan vara om man inte har rätt bits att tillgå och därför har vi samlat allt man kan tänka sig för att du aldrig ska behöva stå utan just den bits som du letar efter. Våra bits kommer från välkända varumärken och håller alltid en hög kvalitet. Vi erbjuder dessutom riktigt bra priser och levererar snabbt och fraktfritt om du beställer din nya bitssats online.

Köp en bitssats så har du allt du behöver

Torx, insex… eller vad är du egentligen på jakt efter? Oavsett vilket kan vi hjälpa dig. Du hittar såklart även vanliga, klassiskt raka, spårbits och alla andra typer av bits man kan tänka sig här hos oss. Allt för att det ska bli lättare för dig att meka med bilen och fixa i garaget. Vi har samlat ihop smarta bitssatser som vi själva använder oss av i våra verkstäder för att även du ska kunna ha alla bits du behöver hemma i garaget.   

Verktyg som underlättar i garaget

På Mekonomen.se har vi samlat allt du behöver till både bilen och garaget och oavsett vad du letar efter så ska du kunna räkna med att hitta det här hos oss. Vi älskar själva att meka med bilar och har såklart varit noggranna när vi valt ut de bitssatser, verktyg och andra komponenter som vi själva använder oss av och som vi även erbjuder här på sajten. Ska man meka med bilen eller fixa i garaget är det a och o att ha bra grejer att jobba med och det är därför vi aldrig tummar på kvalitet när det gäller dessa delar. Spana in utbudet av våra olika bitssatser redan idag och lägg din beställning. Med våra snabba och fraktfria leveranser har du din nya bitssats hemma om bara några dagar och kan gå igång med att meka och fixa med bilen igen.