Torkarblad

Är du på jakt efter nya torkarblad till din bil? Då har du kommit rätt! Här på Mekonomen.se har vi nämligen ett stort utbud av vindrutetorkare till riktigt bra priser från flera populära varumärken. Att ha bra och fungerande torkarblad på bilen är såklart väldigt viktigt, då det är dessa som hjälper dig från att hålla regn, smuts, snö och annat som faller på bilens vindruta borta. Och därmed säkra din sikt framåt. Slitna torkarblad kan i värsta fall faktiskt gör din sikt sämre genom att lämna ränder och spår och de kan dessutom repa din vindruta. Så om dina vindrutetorkare är dåliga, se till att beställa nya redan idag. 

Hitta delar till min bil!

Välj bil i lista

Säker sikt med nya torkarblad

Se till att du alltid har en bra och säker sikt framåt via vindrutan genom att ha torkarblad som håller en hög kvalitet och är av gott skick. Att köra runt med dåliga vindrutetorkarekan bli en direkt livsfara om det plötsligt samlas regn, smuts och snö som du inte kan parera dig mot. Så märker du att dina torkarblad börjar bli dåliga så se till att byta dem innan det är för sent. Att plötsligt sitta ute på en motorväg och inse att vindrutetorkarna inte längre räcker till är inte särskilt kul kan vi lova er. 

Beställ nya torkarblad online

Är det dags för nya torkarblad är det absolut enklaste sättet att fixa nya att beställa dem online. Här på Mekonomen.se har vi ett brett utbud med flera av de ledande varumärkena och vi se till att du får prisvärda vindrutetorkare levererade hem inom bara några dagar. Det har helt enkelt aldrig varit enklare att handla nya torkarblad. 

Flat blade-torkarblad eller traditionella vindrutetorkare?

Här på Mekonomen.se hittar du både tradionella vindrutetorkare och Flad blade-torkarblad. Den största skillnaden mellan traditionella vindrutetorkare och flat blade-torkarblad är hur de är uppbyggda. Flat blade-torkarblad, eller bara flat blades som man brukar kalla dem, består av en stomme som är gjord i fjäderstål vilket gör att den är tunnare och lite mer slimmad. Flat blades är även utrustade med en spoiler som gör att trycket på rutan ökar. Detta i sin tur gör så att vattenavrinningen från vindrutan ökar och det minimerar också risken för att vindrutetorkarna lyfter från vindrutan vid högre farter. Du får också lite bättre synfält samt att bilens aerodynamik förbättras. Det ska dock poängteras att dessa i regel också kostar lite mer än de traditionella torkarbladen. Men du hittar som sagt båda varianterna här på Mekonomen.se så att du själv kan välja vilka torkarblad du vill ha till din bil. 

Allt för bilen på samma ställe

På Mekonomen.se har vi samlat allt du behöver till bilen och om du inser att du behöver någon ny reservdel kan du alltid börja med att leta här. Torkarblad är bara en av tusentals produkter du hittar hos oss. Vi strävar efter att ständigt uppdatera vårt sortiment med de verktyg, reservdelar och tillbehör som kan behövas till dagens bilar och fordon och vi samlar alla här i samma webbshop för att du enkelt och smidigt ska kunna beställa hem dem med en snabb leverans. För alla reservdelar som är unika för en viss typ av modell eller märke har vi också utvecklat vår smarta filtreringsfunktion som gör att man kan fylla i sin bils registreringsnummer och därefter få sorterat fram endast de produkter som passar till just Er bil. På så sätt kan man som kund alltid känna sig trygg och säker i sitt köp även om man kanske inte själv är expert på reservdelar till bilar och fordon.