Backkamera

Här på Mekonomen.se hittar du prisvärda och kvalitetssäkrade reservdelar och tillbehör till bilen från välkända varumärken. Om du börjat bli trött på att få nackspärr av att böja dig bakåt för att se vad som sker bakom din bil eller bara tycker att det är dags att få lite hjälp när det kommer till backning eller fickparkering kan en extern backkamera vara lösningen för dig. Vi har ett stort utbud av backkameror och ser såklart till att leverera både snabbt och fraktfritt.  

Få koll bakom bilen med en backkamera

Många av dagens moderna bilar har redan inbyggda backkameror och det finns många som länge fasat över exempelvis fickparkering som idag drar en lättnades suck när de inser att de kan få hjälp med att hålla exakt koll på vad som händer bakom sin bil. Samtidigt är det långt från alla bilar som har det och ibland tar biltillverkarna riktigt dyra pengar för att installera en fast backkamera till din bil. En lösning då, eller för de bilar där detta inte ens är möjligt, är att istället koppla på en externt backkamera som ger dig lika bra hjälp och fri sikt bakåt. Vi har varianter från bara ett par hundralappar och vi hjälper dig gärna med att hitta en backkamera som passar just dig.

Kamera baktill och skärm i bilen

Det finns ett par olika backkameror men i de flesta varianterna så installeras själva kameran vid bilens registreringsskylt bak på bilen. Du har sedan en extern skärm som fästs vid bilens instrumentpanel som gör att du kan följa det som sker bakom dig. Beroende på variant du väljer kan du även få specialfunktioner som att den varnar för avstånd eller hjälper dig med tips om hur bilen kan svängas eller placeras för att enklast parkeras eller nå det mål du vill till. Vi har samlat ett stort sortiment av backkameror och vi vågar lova att vi kan erbjuda en som passar just till dig.

Alla för bilen på samma ställe

På Mekonomen.se har vi samlat allt du behöver till bilen och oavsett vilken typ av reservdel eller tillbehör du letar efter så ska du kunna räkna med att hitta det här hos oss. När det gäller backkameror har vi ett enormt utbud med allt från enklare varianter som börjar på bara några hundralappar prismässigt till de backkameror som är mer avancerade. För alla reservdelar som är unika för en viss typ av bilmodell eller märke har vi utvecklat vår smarta filtreringsfunktion som gör att du kan fylla i din bils registreringsnummer och därefter få sorterat fram endast de produkter som passar till just din bil. På så sätt kan du som kund alltid känna dig trygg och säker i ditt köp även om du kanske inte själv är expert på reservdelar till bilar och andra