Släp

De flesta av oss behöver då och då hyra ett släp för att exempelvis frakta hem otympliga möbler eller för att kanske transportera något till tippen. De finns såklart de som i sitt arbete också använder ett släp mer frekvent. Oavsett hur och när du använder släp kan du ibland behöva tillbehörsprodukter för full funktionalitet. Och det hittar du här hos oss på Mekonomen.se. Vi erbjuder ett stort utbud av reservdelar till släpvagnar från Valeryd, den ledande leverantören av släpvagnsdelar i Sverige och för att hitta en reservdel som verkligen passar till ditt släp rekomenderar vi att du använder registreringsnummerfiltreringen upptill på sidan.

Oavsett om du ska köra med släp eller husvagn, som delvis får sorteras in i samma kategori med tanke på sin påhängningsfunktion till bilen, så är det bra att försäkra sig om att du har tillbehör som säkerställer att du kan köra tryggt med det du valt att hänga fast bak på bilen. En dåligt kopplad husvagn eller ett släpp som inte sitter som det ska kan såklart innebära livsfara för både dig och dina medtrafikanter. Så se till att du noggrant monterat allt som man ska. Och om du märker att någon av dina tillbehörsprodukter till antingen ditt släp eller husvagn har börjat slitas så är det dags att köpa nytt. Här på Mekonomen har vi samlat allt som du kan tänkas behöva för en smidig och trygg färd med ditt släp eller din husvagn.

Ett brett utbud av allt du behöver

Här på Mekonomen.se hittar du allt från vinchar och släpvagnskontakter till kulkopplingar och stödhjul. Oavsett vad du behöver till ditt släp eller din husvagn finns det här och inom varje kategori hittar du såklart flera olika alternativ. Om du själv vet vad du letar efter kan du enkelt sortera dig fram i vårt stora utbud av produkter till släp- och husvagnsanordning eller så kan du såklart kontakta oss för mer information och råd och vägledning.

Vad du än letar efter så finns det här 

  • Vinchar
  • Släpvagnskontatker
  • Kulkopplingar
  • Påskjut
  • Stödhjul
  • Stöldlås
  • Släpvagnsbelysning
  • Spännband
  • Sidospeglar

Som du kan se har vi på Mekonomen fyllt upp lagret rejält när det kommer till tillbehör för släp och husvagn. Utöver ett brett utbud av produkter som krävs för full funktionalitet finns här också produkter som förbättrar och försäkrar användsningsområdet för framförallt ditt släp.

Det är exempelvis väldigt farligt att köra med ett dåligt lastat släp om du inte säkerställt att lasten sitter ordentligt fast. Så att ha spännband av olika typ i bilen är en stark rekommendation. Det är också viktigt att tänka på den allmänna säkerheten när man kör med släpp och att addera en bra belysning är att rekommendera om du ska köra i mörker.

Oavsett vad du behöver till ditt släp hittar du det här hos oss!