Spindelled

Om det är dags att byta ut din bils spindelled har du kommit helt rätt. Här på Mekonomen.se har vi ett stort utbud av nya spindelleder till alla typer av bilar och vi hjälper dig även att sortera fram vilken spindelled som passar till just din bil. Ofta märker man att spindelleden behöver bytas genom att den ger ifrån sig ett klickande eller klonkande ljud då du svänger eller kör över ojämnheter. Andra tecken på slitna spindelleder är ojämnt däckslitage eller att bilen drar åt något håll.

Hitta delar till min bil!

Välj bil i lista

Behöver du ny spindelled? Vi har spindelleder till bra priser

Bilen spindelled, eller kulled, är den led som går mellan en bils fjädring och bilens hjul. Oftast sitter denna i bilens främre hjulupphängning men det kan i vissa fall även sitta i den bakre hjulupphängningen. Spindelleden fyller en viktig funktion för att bilens styrning och fjädring ska fungera korrekt. Om du märkt att din bils spindelled börjat bli dålig ska du såklart byta ut den. Tecken på att spindelleden är dålig är exempelvis att den ger ifrån sig ett klickande eller klonkande ljud när du svänger eller kör över ojämnheter. Andra tecken på en sliten spindelled kan vara ojämnt däckslitage eller att bilen drar åt något håll. Om du märker något av detta ser vi till så att du får en ny spindelled av hög kvalitet till riktigt bra pris. 

Beställ din nya spindelled online

När du väl konstaterat att det är dags att byta spindelled kan det vara skönt att få en ny levererad så snabbt som möjligt så att skiftet kan utföras, antingen av dig själv eller på en verkstad. Vill du inte göra jobbet själv kan du såklart kontakta oss för att boka in en tid. Men din nya spindelled kan du alltid beställa online utan att det är några svårigheter. Genom att du fyller i ditt registreringsnummer så sorterar vi nämligen fram endast de spindelleder som passar till just din bil så att du kan handla tryggt utan att själv vara någon expert på exakta mått och millimetrar. Så fyll i ditt registreringsnummer och sortera fram spindellederna som passar din bil. Sen är det bara att välja och vraka och beställa hem den spindelled du tycker verkar bäst. 


Spindelleder och andra reservdelar på samma ställe

Här på Mekonomen.se har vi allt för bilen och förutom spindelleder hittar då allt annat som har med både bilen och garaget att göra. Vi strävar efter att ständigt uppdatera vårt sortiment med de verktyg, reservdelar och tillbehör som kan behövas till dagens bilar och fordon och vi samlar alla här i samma webbshop för att du enkelt och smidigt ska kunna beställa hem dem med en snabb leverans. För alla reservdelar som är unika för en viss typ av modell eller märke har vi också utvecklat vår smarta filtreringsfunktion som gör att man kan fylla i sin bils registreringsnummer och därefter få sorterat fram endast de produkter som passar till just Er bil. På så sätt kan man som kund alltid känna sig trygg och säker i sitt köp även om man kanske inte själv är expert på reservdelar till bilar och fordon.