Presenningar

Handla enligt
Shoppingalternativ
Pris
Visa som

12 artiklar

per sida

Presenning 115g/m 5 x 3 m

 • Tillverkare: Carwise
Medlemspris:160 kr
Ej medlem:178 kr

Autosock Presenning 2,85x3,8m

 • Tillverkare: Carwise
Medlemspris:120 kr
Ej medlem:133 kr

Autosock Presenning 1,6x1,85m

 • Tillverkare: Carwise
Medlemspris:59 kr
Ej medlem:66 kr

PRESENNING, 4 X 6 M

 • Tillverkare: Carwise
Medlemspris:152 kr
Ej medlem:169 kr

Presenning

 • Tillverkare: Carwise
Medlemspris:160 kr
Ej medlem:178 kr

Presenning 115g/m 6 x 4 m

 • Tillverkare: Carwise
Medlemspris:230 kr
Ej medlem:256 kr

Presenning 115g/m 6 x 10m

 • Tillverkare: Carwise
Medlemspris:440 kr
Ej medlem:489 kr

Presenning 115g/m 3.6 x 2.5 m

 • Tillverkare: Carwise
Medlemspris:89 kr
Ej medlem:99 kr

Presenning 115g/m 2 x 3 m

 • Tillverkare: Carwise
Medlemspris:53 kr
Ej medlem:59 kr

Presenning - 3 x 5 m

 • Tillverkare: Carwise
Medlemspris:98 kr
Ej medlem:109 kr

Presenning - 2,5 x 3,6 m

 • Tillverkare: Carwise
Medlemspris:62 kr
Ej medlem:69 kr

Presenning - 2 x 3 m

 • Tillverkare: Carwise
Medlemspris:44 kr
Ej medlem:49 kr
Visa som

12 artiklar

per sida

Stort utbud av olika presenningar

Här på Mekonomen.se har vi samlat ett stort sortiment av presenningar i hög kvalitet som hjälper dig att ge skydd och täckning till just det som du behöver. Det finns varianter som kan användas för att fästa på släp, men du kanske också bara behöver en presenning för att täcka över något i garaget så att det inte dammfylls. Vi har presenningar i olika storlekar och precis som med alla våra andra tillbehör och produkter ser vi till så att du får en snabb leverans när du beställer presenning från oss. Spana in hela sortimentet av presenningar och notera de olika måtten så att du får en presenning som är stor nog för att fylla den funktion som just du önskar.       

Snabb leverans av din nya kabelvinda

I en drömvärld har man kanske alltid en lång framförhållning och en perfekt planering. Men vi alla vet att verkligheten ofta är en annan. När behovet plötsligt dyker upp och att vi saknar en produkt, då behöver vi den illa kvick. Det är därför som vi på Mekonomen alltid jobbar med snabba leveranser av våra produkter. Plötsligt står du och behöver en presenning och då ska du såklart kunna lita på att du har den levererad om bara några dagar. Därför jobbar vi stenhårt för att säkra snabba leveranser av alla våra tillbehör och reservdelar, så att du inte behöver gå och vänta på dina grejer för länge.  

Alla tillbehör på samma ställe

På Mekonomen.se har vi samlat allt du behöver till både bilen och garaget och oavsett vilken typ av reservdel eller tillbehör du letar efter så ska du kunna räkna med att hitta det här hos oss. När det kommer till presenningar och andra tillbehör för garaget har vi gjort noggranna kvalitetskontroller för att säkra så att det är bra produkter och du kan alltid räkna med snabb leverans. Passa även på att titta runt i våra övriga kategorier av reservdelar, tillbehör och andra smarta produkter som vi erbjuder till bilen och garaget. För alla reservdelar som är unika för en viss typ av modell eller märke har vi utvecklat vår smarta filtreringsfunktion som gör att du kan fylla i din bils registreringsnummer och därefter få sorterat fram endast de produkter som passar till just din bil. På så sätt kan du som kund alltid känna dig trygg och säker när du handlar reservdelar och tillbehör till bilen online.