Borrmaskiner och skruvdragare

Förutom ett stort utbud av reservdelar och tillbehör till bilen hittar du även verktyg och andra produkter för garaget här hos oss på Mekonomen.se. Vi älskar själva att meka med bilen och fixa i garaget och vi vet att bra verktyg underlättar jobbet rejält. Här hittar du både borrmaskiner, skruvdragare och tillbehör som extrabatteri och batteriladdare till dina maskiner. Med vårt egna varumärke ProMeister kan vi leverera hög kvalitet till riktigt bra pris och med snabba och fraktfria leveranser kan du ha en ny borrmaskin eller skruvdragare hemma om bara några dagar.

Borrmaskiner, skruvdragare och andra elverktyg

Trött på att stå och dra dina skruvar för hand? Ja, den känslan brukar väl komma redan vid andra eller tredje skruven när man drar igång ett projekt. Ska man kunna utföra bra arbete och inte slita ut sig fysiskt är det helt klart smartast att använda sig av elverktyg för alla större projekt. Självklart kan det vara bra med handverktyg för de små och sista detaljerna ibland. Men ska det göras stora arbeten kommer elverktyg att både spara dig tid och gråa hårstrån av att du inte får till det för hand. Här hittar du därför både borrmaskiner och skruvdragare av hög kvalitet som underlättar ditt arbete där hemma. Vi har ett antal olika modeller och oavsett om du ska ge dig på att skruva i trä, metall eller betong så har vi något som fungerar för dig. Passa även på att ta en titt bland alla våra borr och bits så att du får med dig allt du behöver när du väl beställer din maskin online.

Batterier och laddare till borrmaskin och skruvdragare

Förutom borrmaskiner och skruvdragare hittar du både laddare och extrabatterier här hos oss. Om en laddare eller ett batteri gått sönder behöver du oftast inte ge upp hela din maskin utan nu för tiden kan du istället bara byta ut den del som gått sönder. Beställer du en ny skruvdragare eller borrmaskin så kontrollera vad som ingår till den så att du inte får hem en produkt som inte är komplett för dig. Vi har laddare, batterier men även bits och borr om du letar bland våra andra kategorier. Allt för att du ska kunna använda din borrmaskin och skruvdragare direkt.

Verktyg som underlättar arbetet

På Mekonomen.se har vi fyllt upp med allt du behöver till både bilen och garaget och oavsett vad du letar efter så ska du kunna räkna med att hitta det här hos oss. Vi har genom år av erfarenhet samlat på oss kunskap kring vilka verktyg man behöver när man mekar med bilen eller fixar i garaget och genom att noga välja ut vilka varumärken vi jobbar med kan vi garantera både bra priser och hög kvalitet. För att underlätta sitt arbete är elverktyg ofta att rekommendera och där har vi ett stort utbud av bra verktyg. Bland skruvdragarna och borrmaskinerna hittar du framförallt våra favoriter från ProMeister och med snabba och fraktfria leveranser kan du klicka hem dina verktyg idag – och ha dem levererade om bara några dagar.