Spolarpumpar

Det finns inget värre än att köra runt med en skitig vindruta och inta lyckas få den ren. Dels kan det såklart vara frustrerande men framförallt kan det till sist också bli farligt om sikten skulle bli riktigt dålig. Det är därför som det är viktigt att du alltid har uppfyllt med spolarvätska och att din spolarpump fungerar som den ska. Skulle du märka att spolarpumpen slutar fungera är det dags att byta ut den och då är du varmt välkommen att beställa hem en här från Mekonomen.se. Vi ser till att leverera din ny spolarpump på bara några dagar.

Hitta delar till min bil!

Välj bil i lista

Spolarpumpen ser till att hålla vindrutan ren

Det är spolarpumpen som ser till så att du kan spruta upp spolarvätska på din bils vindruta och så att den därmed hålls ren från smuts, vägsalter, insekter och annat som torkarbladen inte kan få bort utan att man ger dem en hjälpande hand med spolarvätska. Det är därför väldigt viktigt att spolarpumpen fungerar som den ska så att du alltid är garanterad bra sikt och en säker bilkörning. Märker du att du inte får effekt när du försöker spruta ut din spolarvätska trots att du kontrollerat så att där finns spolarvätska i tanken bör du så snabbt som möjligt byta ut din spolarpump eller se om det finns något du kan göra för att laga den. Behöver du en ny spolarpump kan du beställa den här hos oss. 

Beställ ny spolarpump online

Som vi redan konstaterat är bilens spolarpump viktig ur ett säkerhetsperspektiv då den förser vinrutan med spolarvätska när detta behövs för att rengöra vindrutan. När torkarbladen inte klarar av rengöringen på egen hand behöver man tillsätta spolarvätska och det är då spolarpumpen sätts i arbete. I vissa fall kan man reparera en söndrig spolarpump men det kan vara jobbigt och mer avancerat än att byta ut den. Då det är förhållandevis billigt att köpa en ny spolarpump brukar de flesta välja att göra detta istället och om du bestämmer dig för samma sak kan du beställa din nya spolarpump online hos oss här på Mekonomen.se. Tänk dock på att det är olika storlekar på spolarpumpar till olika bilar så fyll i ditt registreringsnummer så att vi kan sortera fram de spolarpumpar som passar just din bil först. Sen kan du välja och vraka bland de alternativ som finns kvar. Självklart garanterar vi att det är spolarpumpar av hög kvalitet och att vi erbjuder dem till konkurrenskraftiga priser när du beställer dem online. 


Allt för bilen på samma ställe

Här på Mekonomen.se har vi inte bara spolarpumpar och annat för att hålla vindrutan ren och din sikt fri från smuts. Om du är på jakt efter något annat i tillägg till din nya spolarpump kan du egentligen hitta allt du kan tänka dig till din bil och ditt garage här. Vi strävar efter att ständigt uppdatera vårt sortiment med de verktyg, reservdelar och tillbehör som kan behövas till dagens bilar och fordon och vi samlar alla här i samma webbshop för att du enkelt och smidigt ska kunna beställa hem dem med en snabb leverans. För alla reservdelar som är unika för en viss typ av modell eller märke har vi också utvecklat vår smarta filtreringsfunktion som gör att man kan fylla i sin bils registreringsnummer och därefter få sorterat fram endast de produkter som passar till just Er bil. På så sätt kan man som kund alltid känna sig trygg och säker i sitt köp även om man kanske inte själv är expert på reservdelar till bilar och fordon.