Hjulsidor

Här på Mekonomen.se hittar du prisvärda och kvalitetssäkrade reservdelar och tillbehör till bilen från välkända varumärken. Med hjulsidor och navkapslar hindrar du smuts, grus och sten från att tränga in bakom hjulet och exempelvis leta sig in bland bromsar eller andra funktioner som du inte vill ska få, ordagrant, grus i maskineriet. Hjulsidor och navkapslar kan även ge bilen en schysst look och här hos oss hittar du ett flertal olika varianter och modeller.

Snygga hjulsidor ger bilen ett estetiskt lyft

Här hittar du hjulsidor och navkapslar från välkända varumärken till riktigt bra priser. Oavsett om det är för att skydda från att grus och smuts tränger in genom dina fälgar eller om du vill ge din bil ett estetiskt lyft så har vi hjulsidor och navkapslar som passar dig. Hjulsidorna, precis som det låter, sitter längst ut på utsidan av hjulet och skyddar helt enkelt för att smuts och grus ska leta sig in. Samtidigt ger de också ett estetiskt lyft och om du inte har fälgar som du tycker är särskilt snygga kan du snabbt och lätt sätta dit hjulsidor eller navkapslar istället för att snygga till och fräscha upp bilen. Det är ofta en både billigare och smidigare lösning än att byta ut hela fälgen istället. Så surfa runt och ta del av hela vårt utbud av hjulsidor och navkapslar och beställ hem de som du gillar bäst. Självklart fixar vi en snabb och fraktfri leverans.  

Köp hjulsidor och navkapslar till bilen online

Idag är det enklare än någonsin att köpa hjulsidor, navkapslar och andra reservdelar och tillbehör till bilen online. Är det en unik produkt du letar efter har vi utvecklat en smart filtreringsfunktion som gör att du kan knappa in din bils registreringsnummer och därefter bara få de produkter som passar till just din bil listade. Här på Mekonomen.se har vi ett stort utbud av hjulsidor och navkapslar och innan du beställer är det såklart viktigt att du stämmer av storleken (tum) för just dina hjul och däck. När du väl gjort detta är det bara att välja stil och utförande och lägga din beställning i varukorgen. Snabbt, smidigt och superlätt som sagt.   

Alla reservdelar på samma ställe

På Mekonomen.se har vi samlat allt du behöver till bilen och oavsett vilken typ av reservdel eller tillbehör du letar efter så ska du kunna räkna med att hitta det här hos oss. Vi har ett stort sortiment av reservdelar och hjulsidor och navkapslar är bara en del av allt som vi har för bilens hjul och däck. Ta också gärna en titt i alla våra övriga kategorier där du hittar allt du kan tänka dig till bilen. För alla reservdelar som är unika för en viss typ av modell eller märke har vi också utvecklat vår smarta filtreringsfunktion som gör att du kan fylla i din bils registreringsnummer och därefter få sorterat fram endast de produkter som passar till just Er bil. På så sätt kan du som kund alltid känna dig trygg och säker i ditt köp även om du kanske inte själv är expert på reservdelar till bilar och fordon.