Bilvårdstillbehör

Ta hand om din bil så håller den längre. Det finns mycket du kan göra på egen hand - allt från tvättning och vaxning till att fylla på olja. I vår bilvårdskategori hittar du produkter från ledande varumärken som TurtleSonax och Meguiars. Tänk på att när du beställer bilvårdsprodukter och kemikalier från mekonomen.se så måste vissa av dessa hämtas ut i någon av våra butiker. Av säkerhetsskäl kan du alltså inte få dem direkt hem i brevlådan.

Bilvårdstillbehör - för en längre levnadstid

Att ta väl hand om din bil kan ge både förlängd levnadstid på den men framförallt också en bibehållet värde om du i framtiden tänker att du ska göra dig av med. Det kan i förlängning också hindra att mindre problem som annars kan skapas av smuts uppstår. Det är dessutom väldigt lätt och roligt att med små medel hålla bilen fräsch och fin genom att vårda den löpande i hemmet. Speciellt om du införskaffar en bra med ändå enkel uppsättning av bilvårdstillbehör. Hos oss hittar du alla verktyg som behövs för att rengöra bilen ordentligt. Här finns till exempel tvättsvampar, borstar, torkdukar, hinkar, trycksprutor och mycket mer.

Vad behövs för en bra handtvätt av bilen?

Ja, förutom en bil och vatten kan är det såklart enklare att få ett bra resultat med bra produkter. Och en bra start kan vara att bocka av från våran checklista. Med dessa produkter har du en god grund att stå på inför hemarbetet med att hålla din bil i topptrim.

  • Hink
  • Tvättsvamp
  • Borste
  • Mikrofiberdukar
  • Våtservetter/Wipes
  • Sämskskinn

Tvättar du och underhåller din bil mår den bättre. Varför? En tvättad bil slipper nämligen all den smuts som annars kan skada både interiör, exteriör och motor.

Ta hand om bilen så håller den längre

Många tror att det är svårt att tvätta bilen själv hemma, men så är det faktiskt inte. Du kan tvätta och vaxa bilen hemma och nå samma resultat som hos en biltvätt. Dessutom kan du få lite träning på köpet. Och stoltheten av att ha gjort arbetet på egen hand.

Använder du våra kvalitetsprodukter med rätt tillbehör kan du rent av nå ännu högre resultat än om du går till en biltvätt. Hos oss kan du hitta välkända varumärken som har blivit prisbelönade i ett flertal olika bil-magasin. Så fyll upp ditt garage där hemma och ta hand om din bil för egen maskin. Bilen kommer att tacka dig med förlängd levnadstid och ett högre värde.

Hos oss på Mekonomen.se hittar du allt du behöver för att ta hand om din bil för egen hand och vill du ha tips och idéer på hur du bäst vårdar din bil är du varmt välkommen att höra av dig till oss.