Hella

Hos oss på Mekonomen hittar du välkända varumärken som exempelvis HELLA till riktigt bra priser. Inom alla våra varumärkeskategorier arbetar vi med kvalitetsmärken som erbjuder kvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser. Vår långa och goda relation till av våra leverantörer garanterar också att vi kan erbjuda er som kunder en riktigt bra affär på varumärke som exempelvis HELLA.

Hitta delar till min bil!

Välj bil i lista

Hella är ett gediget varumärke som idag fokuserar främst på ljus- och elektronikprodukter till bilar. Men man har också en bredare utbud av en del andra tillbehör. Här på Mekonomen.se hittar du det bästa från Hellas sortiment till riktigt konkurrenskraftiga priser.

100 år av innovation från Hella

I över 100 år har Hella skapat nya innovativa produkter för att möta marknadens behov och utmaningar. Hella har haft en spännande resa där man gått från att inleda som en liten mekanisk verkstad till att idag vara en ledande tillverkare av ljus och elektronikprodukter för bilar. Deras utveckling av teknik har varit så framgångsrik att den faktiskt bidragit till att sätta ny branschstandard inom vissa segment. Bland Hellas produkter finner du all belysning du kan tänkas behöva för din bil som extraljus, varningsljus och arbetsbelysning.

Idag tillverkar Hella allt från extraljus till LED-ramper i olika varianter av riktigt hög kvalitet. Oavsett vilken produkt du klickar hem från Hella kan du vara säker på att du gjort ett bra köp och säkrat dig en produkt som kommer att hålla en lång tid framöver. Deras högkvalitativa produkter inom belysning säkerställer att du kan känna dig trygg på vägarna i såväl mörker som dimma och regn.

Förutom att Hellas extraljus är extremt funktionella så är de dessutom väldigt estetiskt tilltalande med en snygg design. Deras extraljus har också en aerodynamisk design för att bidra till så lite bränsleförbrukning som möjligt medan du kör. Majoriteten av Hellas extraljus och LED-bars är E-godkända vilket är ett måste för bilar registrerade efter den 1 januari 2015. Du som däremot har en bil som är registrerad innan det datumet kan köra med båda godkända och icke godkända extraljus.

Brett sortiment av extraljus från Hella

När det gäller olika typer av extraljus från Hella hittar du ett stort utbud av alternativ här på Mekonomen.se.

  • Extraljus
  • Strålkastare
  • Baklyktor
  • Positionsljus
  • Dimljus
  • Reflexer

Genom att söka på Hella i sökrutan får ni fram alla våra produkter från detta högkvalitativa varumärke. Skulle ni vara osäkra på om produkterna passar till just er bil gör ni såklart först en sökning på ert registreringsnummer i det anpassade sökfältet för att filtrera ner till produkter som är anpassade för just er bil/modell. Har ni ytterligare frågor är ni såklart också varmt välkomna att kontakta vår kundtjänst eller besöka oss i någon av våra butiker eller verkstäder.