Calix

Här hos oss på Mekonomen hittar du ett stort utbud av produkter från välkända varumärken som exempelvis CALIX till riktigt bra priser. Inom samtliga kategorier arbetar vi med etablerade varumärken som erbjuder kvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser. Vår långa och goda relation till våra leverantörer garanterar också att vi kan erbjuda er som kunder en riktigt bra affär på varumärke som exempelvis CALIX. Ta en titt i vårt stora utbud och behöver du hjälp eller rådgivning är du varmt välkommen att kontakta vår Kundtjänst eller besöka oss i en av våra butiker eller verkstäder.

Svenska CALIX är ledande inom motorvärmning

Svenska CALIX är idag – och har varit i över 20 år – en av de största tillverkarna av elektriska motorvärmarsystem i hela Europa. Med kunskapen om det svenska, kalla, klimatet vet CALIX vad som behövs när det kommer till uppvärmning av en motor.

Företagets historia sträcker sig hela vägen tillbaka till 1891 men det var 1974 som företaget började ta den form det har idag, när Nickelbolaget i Eskilstuna AB köpte upp AB Carl Särenholm, som hade grundats 1893. Sedan 1992 specialiserade man utvecklingen och tillverkningen av bilvärmeprodukter och lastbärarsystem i företaget CALIX AB medan man flyttade underleverantörstjänsterna till bolaget Preciform AB.

Idag är man som sagt en av Europas ledande aktörer när det kommer till motorvärmning och letar ni efter en motorvärmare av högsta kvalitet är det i CALIX stora utbud ni ska leta. Här hittar ni riktigt bra produkter inom hela segmentet för motorvärmning till riktigt bra priser.

Brett sortiment av produkter från CALIX

Här på Mekonomen.se hittar ni ett flertal produkter från CALIX som förenklar och förbättrar er tillvaro som bilägare. Från CALIX hittar ni som sagt flera produkter med fokus inom segmenten för motorvärmning - och allt såklart till riktigt bra priser!

Genom att söka på CALIX i sökrutan får ni fram alla våra produkter från detta högkvalitativa varumärke. Skulle ni vara osäkra på om produkterna passar till just er bil gör ni såklart först en sökning på ert registreringsnummer i det anpassade sökfältet för att filtrera ner till produkter som är anpassade för just er bil/modell. Har ni ytterligare frågor är ni såklart också varmt välkomna att kontakta vår kundtjänst eller besöka oss i någon av våra butiker eller verkstäder.

Beställ CALIX produkter online

Det ska vara enkelt och smidigt att beställa produkter för ditt bilägande online. Därför har vi utvecklat vår smarta och snabba webbshop som gör att du enkelt kan klicka ihop de produkter du behöver och få dem levererade hem. Välj och vraka bland våra produkter från svenska CALIX och andra kända varumärken och gå vidare till kundvagnen och checka ut din beställning. Det har aldrig varit smidigare att beställa bilprodukter och reservdelar online.