Yakima

Yakima har som önskan att du, dina vänner eller din familj tillsammans med er favoritutrustning ska kunna resa precis dit ni vill utan krångel. Yakima fokuserar starkt på att designa innovativa lösningar som leder till robusta, intuitiva och användarvänliga produkter. Utöver takräcken så har vi Yakimas produkter för transport av cykel, skidor och vattensport.

Yakima vill att du, dina vänner eller familj tillsammans med er favoritutrustning ska kunna göra era äventyr minnesvärda utan att mötas av problem. Sedan starten av Yakima 1963 i Washington, USA, har de designat produkter riktat mot de som faktiskt är tänkta till att använda dem.

Yakimas passion för naturupplevelser och kvalitet gör att de noggrant ser över de utmaningar som människor kan ställas inför när de transporterar sin utrustning. De fokuserar därför på att ta fram innovativa lösningar och det tillvägagångssättet gör Yakimas produkter mycket inuitiva, robusta och användarvänliga

Det spelar ingen roll om ni tänkt er camping, cykeltur, vattenaktivitet, bergsbestigning eller att ge er ut på en roadtrip tillsammans, Yakima tror på att resan oavsett destination ger dig och dina nära gemensamma minnen i upplevelser att dela med glädje lång tid efter resans slut. Yakima hjälper dig med att frakta din utrustning under resan.