Yakima

Yakima har som önskan att du, dina vänner eller din familj tillsammans med er favoritutrustning ska kunna resa precis dit ni vill utan krångel. Yakima fokuserar starkt på att designa innovativa lösningar som leder till robusta, intuitiva och användarvänliga produkter. Utöver takräcken så har vi Yakimas produkter för transport av cykel, skidor och vattensport.

Hitta delar till min bil!

Välj bil i lista

Designad för spännande äventyr

När Yakima tar fram en ny produkt är deras främsta mål att tänka på användarna. De noggrant överväger de utmaningar människor kan stöta på när de transporterar sin utrustning och fokuserar på att skapa intuitiva, hållbara och smidiga produkter.

Beredd för alla äventyr

Yakimas experter har ända sedan starten ägnat sig åt att utveckla produkter som passar alla typer av fordon, oavsett deras form, märke eller storlek. Detta har resulterat i att Yakima nu erbjuder takräcken och bärbara lösningar för nästan alla fordon som färdas på våra vägar. Använd deras praktiska sökfunktion för att hitta det perfekta takräcket för just din bil.

Att tillverka en produkt av kvalitet

Att designa en lasthållare är en sak, men att faktiskt tillverka den är något helt annat. Yakima har därför samlar en grupp högkvalificerade ingenjörer som kombinerar flera års mekanisk erfarenhet med expertkunskap inom materialvetenskap. Deras syfte är att säkerställa och garantera bästa möjliga prestanda och lång livslängd för varje produkt.

Ärliga tester och garanti

När Yakima har tagit fram en produkt, går de till gränsen för att testa den genom att medvetet försöka använda den under extrem belastning. Detta gör de för att kunna ärligt säga att produkten klarar av allt den kan utsättas för. Yakima testar och finjusterar varje produkt på olika platser, från snötäckta berg till avlägsna grusvägar.

På grund av deras förtroende för produkternas prestanda kan Yakima stolt erbjuda en 5-årig garanti som täcker eventuella tillverkningsfel. Detta är deras sätt att visa att de står bakom sin produkt och att de är övertygade om dess pålitlighet och hållbarhet.

Elegant design

Den ursprungliga formgivaren av detta takräcke från Yakima var en tidigare flygtekniker på Rolls Royce, och hans passion för raka linjer och funktionell estetik präglar fortfarande produkten idag.

 • En elegant design som kompletterar alla typer av fordon.
 • Innovativ design som minimerar vindbrus, luftmotstånd och vibrationer.
 • Tyst och bränsleeffektiv prestanda under hela resan.
 • Robust och hållbar funktion.
 • Bidrar till säker transport.

Yakima Smartfoot™-teknik

Yakimas SmartFoot™-teknik erbjuder skräddarsydd montering för ditt specifika fordon genom användning av noggrant utformade monteringskit, kallade Yakima SmartFoot™. Oavsett vilken bilmodell du har, är det enkelt att installera systemet.

Yakimas SmartFoot™-system är utformat för att ge en individuell passform till olika fordon. Genom att använda precisionsdesignade monteringskit kan du säkert och enkelt installera takräcken eller annan utrustning på din bil. Oavsett om du har en sedan, kombi, SUV eller pickup, kan du dra nytta av SmartFoot™-tekniken.

Installationen av Yakimas SmartFoot™-system är enkel och smidig. Genom att följa de medföljande instruktionerna kan du snabbt montera monteringskiten på ditt fordon. Detta sparar tid och gör det bekvämt för dig att komma igång med att använda din Yakima-utrustning.

Med Yakimas SmartFoot™-teknik behöver du inte längre oroa dig för om dina takräcken eller annan utrustning kommer att passa din specifika bilmodell. Systemet är utformat för att säkerställa en perfekt passform och stabilitet oavsett vilket fordon du har.

Sammanfattningsvis erbjuder Yakimas SmartFoot™-teknik enkel installation och individuell anpassning för att säkerställa att ditt fordon kan utrustas med Yakima-utrustning utan problem. Med detta system kan du vara säker på att din utrustning är säker och stadig, oavsett vilken bil du kör.

Railbar

Railbar är speciellt utformad för att användas med upphöjda takrelingar. Den är lätt att installera eftersom den kommer färdigmonterad. Dess överlägsna aerodynamiska prestanda ger en tyst och bränsleeffektiv körupplevelse.

 • Framtaget för upphöjd takreling
 • Enkel installation, kommer färdigmonterat
 • Överlägsen aerodynamisk prestanda
 • Ger tyst och bränsleeffektiv färd

Flushbar

Flushbar är utformad för fordon med eller utan integrerade takrelingar. Den har en minimalistisk och slimmad design som smälter sömlöst in med fordonets tak. Dess aerodynamiska lasthållarrör gör att du kan transportera lasten säkert och tyst.

 • För fordon med eller utan integrerad takreling
 • Minimalistisk och slimmad fot som sömlöst smälter in
 • Aerodynamiska lasthållarrör för tyst & säker transport

Thrubar

Thrubar har en bredare och större lastkapacitet än de tidigare modellerna. Det ger dig möjlighet att använda fler unika tillbehör för att passa dina specifika behov. Dess aerodynamiska lasthållare lever upp till Yakimas rykte om enastående prestanda.

 • Bredare & större lastkapacitet
 • Ger möjlighet till fler unika tillbehör
 • Aerodynamiska lasthållare med Yakimas omtalade prestanda

Design utan kompromisser

Yakimas takräcken utmärks av en strömlinjeformad och sömlös design som förbättrar utseendet på alla typer av fordon.

Optimerad prestanda

Med tio års forskning inom fordonsdesign och aerodynamik är Yakimas system utformat för att minimera vindbrus och luftmotstånd, vilket resulterar i överlägsen prestanda.

Yakima, med över 50 års erfarenhet sedan starten 1973 i Yakima, USA, är passionerade att leverera innovativ och bränsleeffektiv design. Deras produkter, inklusive lasthållare och utrustning för cykel, skidor, camping och vattensport, är robusta och användarvänliga. Yakima strävar efter att göra det enkelt för dig att resa med dina favoritprylar och utforska vart du än vill.