MPM

Här hos oss på Mekonomen hittar du välkända varumärken som exempelvis MPM till riktigt bra priser. Inom samtliga kategorier arbetar vi med etablerade varumärken som erbjuder kvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser. Vår långa och goda relation till våra leverantörer garanterar också att vi kan erbjuda er som kunder en riktigt bra affär på varumärke som exempelvis MPM. Ta en titt i vårt stora utbud och behöver du hjälp eller rådgivning är du varmt välkommen att kontakta vår Kundtjänst eller besöka oss i en av våra butiker eller verkstäder.

Hitta delar till min bil!

Välj bil i lista

MPM - Kvalitetsoljor från Nederländerna

1994 grundades denna nederländska uppstickare på oljemarknaden av Michiel van Wilgen och Peter van der Meer och idag är MPM välkända världen över för sina oljor – men också andra smörjprodukter och medel. MPM är idag en totalleverantör av exempelvis smörjmedel, kylarvätskor och frostskyddsvätskor, samtidigt som man har oljor för de flesta ändamål inom fordonsindustrin. Är ni på jakt efter riktigt bra olja har ni helt enkelt kommit helt rätt och här på Mekonomen.se hittar ni ett hundratal produkter från MPM. MPM håller alltid en riktigt hög kvalitet och oavsett vilken typ av olja det är du är på jakt efter har MPM säkerligen något i sitt stora utbud som passar dig. Att ta väl hand om sin bil är a och o för att den ska få ett långt liv och rulla alla de mil som den har förutsättning för att göra – och att kontinuerligt serva bilen med kvalitetsolja kommer gör att ni får många extra år tillsammans. Nöj dig bara med riktigt hög kvalitet och ta därför en ordentligt titt i det stora sortimentet från MPM som vi har samlat här på Mekonomen.se.

Brett sortiment av produkter från MPM

Här på Mekonomen.se hittar ni ett flertal produkter från MPM som förenklar och förbättrar er tillvaro som bilägare. Från MPM hittar ni som sagt flera produkter med fokus inom segmenten för olika oljor, vätskor och smörjmedel. Ni hittar allt från servostyrningsolja till longlife glycol – och allt såklart till riktigt bra priser!

Genom att söka på MPM i sökrutan får ni fram alla våra produkter från detta högkvalitativa varumärke. Skulle ni vara osäkra på om produkterna passar till just er bil gör ni såklart först en sökning på ert registreringsnummer i det anpassade sökfältet för att filtrera ner till produkter som är anpassade för just er bil/modell. Har ni ytterligare frågor är ni såklart också varmt välkomna att kontakta vår kundtjänst eller besöka oss i någon av våra butiker eller verkstäder.

Beställ produkter från MPM online

Det ska vara enkelt och smidigt att beställa produkter för ditt bilägande online. Därför har vi utvecklat vår smarta och snabba webbshop som gör att du enkelt kan klicka ihop de produkter du behöver och få dem levererade hem. Välj och vraka bland våra produkter från MPM och andra kända varumärken och gå vidare till kundvagnen och checka ut din beställning. Det har aldrig varit smidigare att beställa bilprodukter och reservdelar online.