Wunderbaum

Wunder-baum är ofta det som många associerar till en doftgran, varumärket som tagit många bilister med storm! En produkt som inte tycks kunna gå ur tiden. Hos mekonomen hittar du en mängd väldoftande doftgranar från Wunderbaum. Idag tillverkar inte Wunder-baum bara doftgranar, de har även lanserat en hel del nyheter med allt ifrån doftflaskor till smarta clips som man kan fästa i exempelvis bilens ventilationsgaller för att få en frisk och härlig doft i kupén.

Hitta delar till min bil!

Välj bil i lista

Wunderbaum dofter

Doftgranen har funnits i över 50 år och har blivit en populära associerar till bilen, vissa sätter ihop en hel drös av doftgranar i mittspegeln och andra lägger den i sidofacket på bildörren, varianterna är många. En sak är däremot säker, dom flesta som har mycket bil har någon gång stött på en doftgran, i många fall från varumärket Wunderbaum. Kanske är det inte så konstigt att just Wunderbaum blivit en stor favorit bland många när det kommer till just bildofter, de har ett enormt utbud med dofter, allt ifrån fruktiga till utomhusfiska.

Dofter från Wunderbaum

Vilka dofter finns det att tillgå från Wunderbaum? Hos mekonomen.se hittar du en mängd olika dofter, nedan kan du se några exempel på dofter som du kan hitta hos Mekonomen.se

  • Wunderbaum New Car
  • Wunderbaum Läder
  • Wunderbaum Black Classic
  • Wunderbaum Stars and Stripes
  • Wunderbaum Vanilj

Wunderbaum Storpack

Vill du fylla kupén med doft? Då kan du titta in våra storpack som innehåller 3-doftgranar och uppåt, vi har de flesta dofter både som singelpack och storpack.