Remsa

Här hos oss på Mekonomen hittar du välkända varumärken som exempelvis Remsa till riktigt bra priser. Inom samtliga kategorier arbetar vi med etablerade varumärken som erbjuder kvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser. Vår långa och goda relation till våra leverantörer garanterar också att vi kan erbjuda er som kunder en riktigt bra affär på varumärke som exempelvis Remsa. Ta en titt i vårt stora utbud och behöver du hjälp eller rådgivning är du varmt välkommen att kontakta vår Kundtjänst eller besöka oss i en av våra butiker eller verkstäder.

Hitta delar till min bil!

Välj bil i lista

Bromsbackar och bromsbelägg från Remsa

När det gäller bilens bromsar kan man aldrig vara nog försiktig. Det är avgörande för både din egen och dina medtrafikanters säkerhet att dina bromsar fungerar som de ska och om någon del börjar fungera sämre eller du märker en slitning är det dags att genast byta ut den felande komponenten. Vill du har hjälp kan du såklart kontakta våra verkstäder direkt – eller så beställer du hem de produkterna du behöver och åtgärdar problemet själv. Behöver du nya bromsbelägg eller bromsbackar har du i alla fall kommit helt rätt. Från Remsa hittar du både bromsbelägg och bromsbackar av god kvalitet och här på Mekonomen.se kan du såklart beställa hem produkterna till bra priser. Remsas bromsbelägg har generellt en stark position på eftermarknaden och årligen producerar Remsa över 20 miljoner bromsbelägg för bilmarknaden. Företaget har sitt säte i Spanien men levererar till bilar världen över. Vill du ha bra och trygga bromsar – då kan du rikta blicken mot produkterna från Remsa.

Brett sortiment av produkter från Remsa

Här på Mekonomen.se hittar ni ett flertal produkter från Remsa som förenklar och förbättrar er tillvaro som bilägare. Från Remsa hittar ni som sagt flera produkter med fokus inom segmenten för broms och belägg – och allt såklart till riktigt bra priser!

Genom att söka på Remsa i sökrutan får ni fram alla våra produkter från detta högkvalitativa varumärke. Skulle ni vara osäkra på om produkterna passar till just er bil gör ni såklart först en sökning på ert registreringsnummer i det anpassade sökfältet för att filtrera ner till produkter som är anpassade för just er bil/modell. Har ni ytterligare frågor är ni såklart också varmt välkomna att kontakta vår kundtjänst eller besöka oss i någon av våra butiker eller verkstäder.

Beställ produkter från Remsa online

Det ska vara enkelt och smidigt att beställa produkter för ditt bilägande online. Därför har vi utvecklat vår smarta och snabba webbshop som gör att du enkelt kan klicka ihop de produkter du behöver och få dem levererade hem. Välj och vraka bland våra produkter från Remsa och andra kända varumärken och gå vidare till kundvagnen och checka ut din beställning. Det har aldrig varit smidigare att beställa bilprodukter och reservdelar online.