Multona

Om man tänker färg och lack till bilen så ska man tänka Multona direkt och här på Mekonomen hittar du tillbehör, reservdelar och bilvårdsprodukter från välkända varumärken som exempelvis Multona till riktigt bra priser. Inom samtliga kategorier arbetar vi med etablerade varumärken som erbjuder kvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser. Vår långa och goda relation till våra leverantörer garanterar också att vi kan erbjuda er som kunder en riktigt bra affär på varumärke som exempelvis Multona. Multona är ledande när det kommer till lack, färg och lackstift och du hittar alla möjliga kulörer och varianter för billack i det stora sortimentet från Multona.

Hitta delar till min bil!

Välj bil i lista

Spray, lack och bilfärg från Multona

Här hos oss på Mekonomen.se hittar du ett enormt utbud av tillbehör, reservdelar och bilvårdsprodukter från etablerade och välkända varumärken. Vi vet själva hur viktigt det är att arbeta med bra och kvalitativa produkter när man ska ta hand om sin bil och därför ser vi såklart också till så att även ni som konsumenter kan komma åt de bästa produkterna så prisvärt som möjligt. När det gäller produkter från Multona så pratar vi riktigt hög kvalitet på färg, lack, lackstift med mera. Oavsett om det är en mindre repa eller om det är dags för en större förändring så har Multona något för dig. De har allt från mindre lackstift till sprayfärg på burk. Det är såklart bara väldigt viktig att du stämmer av alla färgkoder innan du går vidare med ditt köp.

Brett sortiment av produkter från Multona

I Multonas enorma sortiment av både sprayfärger och lackstift hittar du lösningar på de flesta problem när det kommer till bilens färg och lack. Färgerna är kodade så att du hittar exakt den färg som din bil har, så att du slipper att man ser någon nyansskillnad efter att du åtgärdat exempelvis en repa. Multona levererar högkvalitativ sprayfärg och har riktigt bra lackstift till bra pris. Har ni frågor gällande några av produkterna från Multona så är det alltid en bra början att läsa innehållsförteckningarna men ni är såklart också varmt välkomna att kontakta vår kundtjänst eller besöka oss i någon av våra butiker eller verkstäder.

Beställ produkter från Multona online

Det ska vara enkelt och smidigt att beställa produkter för sitt bilägande online. Därför har vi utvecklat vår smarta och snabba webbshop som gör att du enkelt kan klicka dig fram till de produkter du behöver och få dem levererade hem med våra snabba leveranser. Om det är dags att ta tag i en repa som du gått och irriterat dig på eller om du av någon annan anledning behöver sprayfärg eller ett lackstift så är det bara att klicka hem det redan idag. När du hittat vilka produkter du behöver är det bara att lägga ner dem i varukorgen direkt. Kika runt och välj och vraka i det stora utbudet från Multona och sen är det bara att checka ut din beställning, så ser vi till så att dina produkter är hos dig inom kort. Det har aldrig varit smidigare att beställa reservdelar, bilvårdsprodukter och tillbehör till bilen online.