AVA

Högkvalitativa nordiska högtryckstvättar och smarta tillbehör utvecklade i Norge. AVA erbjuder användarvänliga högtryckstvättar med mycket ökad effektivitet och problemlösande design. Väljer du AVA väljer du att tänka långsiktigt och smart. Du väljer en produkt som håller längre, effektiv och snabb tvätt och en allmänt roligare och bekvämare upplevelse. Du väljer den nya upplevelsen!

AVA of Norway brinner för dess produkter och vill att de ska hålla. Mindre produktsvinn och avfall, och mer fokus på stabila produkter som håller länge är helt enkelt en bra miljöåtgärd. Att lansera ett grundligt serviceprogram och ge upp till 20 års garanti är en del av dess vision och bidrag till produkter med lång livslängd.

Innovation från Norge

Medlemspris:2 799 kr
Ej medlem:3 299 kr
Medlemspris:629 kr
Ej medlem:699 kr
Medlemspris:89 kr
Ej medlem:99 kr
Medlemspris:449 kr
Ej medlem:499 kr
Medlemspris:269 kr
Ej medlem:299 kr

Garantier på AVA

Smart-serien

Go-serien

Evolution-serien

Läs mer om AVA-garanti här. Om du redan har en högtryckstvätt från AVA kan du registrera din produkt för garanti här


Smart-serien

AVA Smart-serien har flera av de framgångsrika funktionerna hos sin storebror, Master-serien, men i en mer kompakt formfaktor. Den har en metallpump för pålitlig och långvarig drift, en spetsbeständig design och en stålförstärkt slang, alla funktioner man normalt ser på maskiner med en högre prislapp.

130-150 BAR ( MAX )


420-500 LITER ( MAX )


Go-serien

GO är designad och konstruerad för dig som är ute efter en lätt högtryckstvätt som är lätt att arbeta med, men som ändå har förväntningar på kvalitet och användarupplevelse.

120-140 BAR ( MAX )


390-450 LITER ( MAX )


Evolution-serien

Evolution-serien har långvariga metallpumpar; 4 och 6 cylindrar för hållbarhet och prestanda, låg tyngdpunkt och vår "follow-me" slangrulle som passar upp till 20 m slang.

145-160 BAR ( MAX )


500-730 LITER ( MAX )

Hitta delar till min bil!

Välj bil i lista