Beru

Här hos oss på Mekonomen hittar du produkter från välkända varumärken som exempelvis BERU till riktigt bra priser. Inom samtliga kategorier arbetar vi med etablerade varumärken som erbjuder kvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser. Vår långa och goda relation till våra leverantörer garanterar också att vi kan erbjuda er som kunder en riktigt bra affär på varumärke som exempelvis BERU. Ta en titt i vårt stora utbud och behöver du hjälp eller rådgivning är du varmt välkommen att kontakta vår Kundtjänst eller besöka oss i en av våra butiker eller verkstäder.

Hitta delar till min bil!

Välj bil i lista

BERU - kvalitativa reservdelar

BERU är ett tyskt företag som är specialister när det kommer till olika tändsystem och är även ledande när det gäller utveckling av produkter som hjälper till med start av motorn när den kall och en start annars kan vara påfrestande för bilen.

BERU grundades redan 1912 och det var just fokuset på tändstift som stod i centrum när forskaren Albert Ruprecht ledde utvecklingsarbetet på företaget under de tidiga åren i början på 1900-talet.

BERU erbjuder idag ett stort utbud av produkter till din bil och här hittar vi en rad olika komponenter som kan vara aktuella för just din bil. BERU tillverkar bland annat båda glödstift och tändstift men har också olika tändkablar, tändmoduler och fördelarlock i sin stora portfölj av reservdelar. BERU är kända för sin höga kvalitet och här på Mekonomen.se kan du såklart beställa BERU-produkter till riktigt bra priser också.

Brett sortiment av produkter från BERU

Här på Mekonomen.se hittar ni ett flertal produkter från BERU som förenklar och förbättrar er tillvaro som bilägare. Från BERU hittar ni som sagt flera produkter med allt från glödstift och tändstift till fördelarlock, tändkablar och mycket annat – och allt såklart till riktigt bra priser!

Genom att söka på BERU i sökrutan får ni fram alla våra produkter från detta högkvalitativa varumärke. Skulle ni vara osäkra på om produkterna passar till just er bil gör ni såklart först en sökning på ert registreringsnummer i det anpassade sökfältet för att filtrera ner till produkter som är anpassade för just er bil/modell. Har ni ytterligare frågor är ni såklart också varmt välkomna att kontakta vår Kundtjänst eller besöka oss i någon av våra butiker eller verkstäder.

Beställ BERU produkter online

Det ska vara enkelt och smidigt att beställa produkter för ditt bilägande online. Därför har vi utvecklat vår smarta och snabba webbshop som gör att du enkelt kan klicka ihop de produkter du behöver och få dem levererade hem. Välj och vraka bland våra produkter från BERU och andra kända varumärken och gå vidare till kundvagnen och checka ut din beställning. Det har aldrig varit smidigare att beställa bilprodukter och reservdelar online.