Lucas

Här hos oss på Mekonomen hittar du välkända varumärken som exempelvis Lucas Electrical till riktigt bra priser. Inom samtliga kategorier arbetar vi med etablerade varumärken som erbjuder kvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser. Vår långa och goda relation till våra leverantörer garanterar också att vi kan erbjuda er som kunder en riktigt bra affär på varumärke som exempelvis Lucas Electrical. Ta en titt i vårt stora utbud och behöver du hjälp eller rådgivning är du varmt välkommen att kontakta vår Kundtjänst eller besöka oss i en av våra butiker eller verkstäder.

Hitta delar till min bil!

Välj bil i lista

Lucas - Rolls-Royce gamla favoritmärke

Lucas Electrical, eller Lucas Electric, grundades i Birmingham I England redan 1872 av Joseph Lucas. Lucas var en pionjär när det kommer till elektricitet i bilar och under 1900-talet var det nästan uteslutande Lucas produkter som användes av de främsta bilmärkena i England, som exempelvis Rolls Royce, Jaguar, MG, Rover med flera. Det företag som Joseph Lucas en gång i tiden grundade för nästan 150 år sedan har idag stöpt om sina fokusområden med den del av företaget som utvecklade fordonselektronik såldes ut till Magneti-Martelli under 1980-talet samtidigt som kärnföretaget i övrigt levde kvar som en merge i sammanslagningen LucasVarity och fokuserade på kraftbromssystem. Det är dock för elkomponenterna som varumärket Lucas än idag är välkänt och här på Mekonomen.se hittar du exempelvis kompressorer, generatorer och olika typer av ventiler från Lucas Electical.

Brett sortiment av produkter från Lucas Electrical

Här på Mekonomen.se hittar ni ett flertal produkter från Lucas Electrical som förenklar och förbättrar er tillvaro som bilägare. Från Lucas Electrical hittar ni som sagt flera produkter med fokus inom segmenten för bilelektronik – och allt såklart alltid till riktigt bra priser. Så shoppa bra bilelektronik från Lucas Electrical billigt och smart online.

Genom att söka på Lucas Electrical i sökrutan får ni fram alla våra produkter från detta högkvalitativa varumärke. Skulle ni vara osäkra på om produkterna passar till just er bil gör ni såklart först en sökning på ert registreringsnummer i det anpassade sökfältet för att filtrera ner till produkter som är anpassade för just er bil/modell. Har ni ytterligare frågor är ni såklart också varmt välkomna att kontakta vår kundtjänst eller besöka oss i någon av våra butiker eller verkstäder.

Beställ produkter från Lucas Electrical online

Det ska vara enkelt och smidigt att beställa produkter för ditt bilägande online. Därför har vi utvecklat vår smarta och snabba webbshop som gör att du enkelt kan klicka ihop de produkter du behöver och få dem levererade hem. Välj och vraka bland våra produkter från Lucas Electrical och andra kända varumärken och gå vidare till kundvagnen och checka ut din beställning. Det har aldrig varit smidigare att beställa bilprodukter och reservdelar online.