Mobil

Hos oss på Mekonomen hittar du alltid välkända varumärken som exempelvis Mobil till riktigt bra priser. Mobil är bara ett av alla högkvalitativa varumärken som vi arbetar med och där vi kan erbjuda deras fantastiska produkter till konkurrenskraftiga priser. Vår långa och goda relation till våra leverantörer garanterar också att vi kan erbjuda er som kunder en riktigt bra affär på varumärke som exempelvis Mobil.

Hitta delar till min bil!

Välj bil i lista

Mästarna på motorolja

När det kommer till motorolja är det alltid en bra början att alltid tänka ”Mobil”. För våra svenska vägar och vårt tuffa klimat är det viktigt att säkra att din bil och motor tas väl om hand av högkvalitativ motorolja. Mobil har tagit fram en uppsjö av olika motoroljor som passar just exakt ditt ändamål och bruk. Deras oljor är anpassade för varierande väderlekar och anpassade för både varma och kalla klimat. Mobil ställer också skyhöga krav när det kommer till deras högkvalitativa smörjmedel. Deras höga krav speglas också i hur de tänker när det kommer till att deras produkter ska vara hållbara och funktionella även ur en miljöaspekt.

Redan 1974 lanserade Mobil sin första syntetiska motorolja för allmänheten och man har sedan dess fortsatt att höja ribban vad gäller skydd och prestanda när det kommer till motoroljor och smörjmedel. Mobil har aldrig tryckt på bromsen när det kommer till innovationskraft utan har istället genom ständig utveckling och förbättring av sina produkter lyckats hjälpa sina kunder att få ut maximalt av deras fordon. Deras syntetiska motoroljor innehåller flera förädlade basämnen som ger din motor ett bättre skydd och prestationsförmåga än mineraloljorna som finns på marknaden.

Motorolja som passar flera bilmärken

Mobils motoroljor används idag av flera av de största bilmärkena och för att bara nämna några av bilmärkena som fungerar bra med Mobils syntetolja kan ni titta i listan nedan.

  • Audi
  • Ford
  • Peugeot
  • Volkswagen
  • BMW
  • Opel
  • Volvo
  • Skoda

Utöver dess höga kvalitet till konkurrenskraftiga pris har Mobil också alltid haft det nordiska klimatet i beaktning när de tagit fram och producerat sina oljor. Svenska väderförhållanden ställer nämligen hårda krav på oljan då det även måste fungera när det är riktigt kyligt ute men samtidigt fungera vid riktigt varma temperaturer och vid höga påfrestning. För att åstadkomma en olja som kan klara av båda delarna krävs en motorolja med hög flexibilitet och därför har Mobil 1 utvecklat skräddarsydda oljor för olika väderförhållanden.

Brett sortiment av motoroljor från Mobil

Här på Mekonomen.se hittar ni ett brett utbud av motoroljor och smörjmedel från Mobil. Och allt såklart till riktigt bra priser!

Genom att söka på Mobil i sökrutan får ni fram alla våra produkter från detta högkvalitativa varumärke. Skulle ni vara osäkra på om produkterna passar till just er bil gör ni såklart först en sökning på ert registreringsnummer i det anpassade sökfältet för att filtrera ner till produkter som är anpassade för just er bil/modell. Har ni ytterligare frågor är ni såklart också varmt välkomna att kontakta vår kundtjänst eller besöka oss i någon av våra butiker eller verkstäder. Där kan vi såklart också hjälpa er med byta av eran motorolja.