Mahle

Här hos oss på Mekonomen hittar du välkända varumärken som exempelvis MAHLE till riktigt bra priser. Inom samtliga kategorier arbetar vi med etablerade varumärken som erbjuder kvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser. Vår långa och goda relation till våra leverantörer garanterar också att vi kan erbjuda er som kunder en riktigt bra affär på varumärke som exempelvis MAHLE. Ta en titt i vårt stora utbud och behöver du hjälp eller rådgivning är du varmt välkommen att kontakta vår Kundtjänst eller besöka oss i en av våra butiker eller verkstäder.

Hitta delar till min bil!

Välj bil i lista

MAHLE har Över 100 år i branschen

MAHLE är en tysk jätte när det kommer till reservdelar för fordonsindustrin och det kan både avspeglas genom företagets enorma storlek men ni ser det även svart på vitt här på Mekonomen.se där vi erbjuder över 1000 olika produkter från just MAHLE. Företaget grundades redan 1920 i Stuttgart och har alltså över 100 års erfarenhet av att ta fram reservdelar och komponenter till fordonsindustrin. Man är idag en av världens största leverantörer av reservdelar och företaget är kända för sin goda kvalitet. Här på Mekonomen.se hittar ni MAHLE produkter i flera olika segment med allt från produkter som används vid filtrering till mer finelektroniska komponenter. Med sin erfarenhet på över 100 år inom branschen kan man lita på MAHLE och kvaliteteten de levererar. Deras produkter tillverkas idag på över 160 platser världen över och företaget har över 80.000 anställda. Det är helt enkelt ett jätte inom fordonsindustrin och vi vet av egen erfarenhet att deras produkter är att lita på.

Brett sortiment av produkter från MAHLE

Här på Mekonomen.se hittar ni ett flertal produkter från MAHLE som förenklar och förbättrar er tillvaro som bilägare. Från MAHLE hittar ni som sagt ett väldigt brett utbud då de är kunniga inom många områden, men för att lyfta fram ett antal olika kategorier så finner ni bland annat olje- och luftfilter från MAHLE här oss oss, men även en hel del annat. Allt erbjuds såklart också till riktigt bra priser!

Genom att söka på MAHLE i sökrutan får ni fram alla våra produkter från detta högkvalitativa varumärke. Skulle ni vara osäkra på om produkterna passar till just er bil gör ni såklart först en sökning på ert registreringsnummer i det anpassade sökfältet för att filtrera ner till produkter som är anpassade för just er bil/modell. Har ni ytterligare frågor är ni såklart också varmt välkomna att kontakta vår kundtjänst eller besöka oss i någon av våra butiker eller verkstäder.

Beställ MAHLE produkter online

Det ska vara enkelt och smidigt att beställa produkter för ditt bilägande online. Därför har vi utvecklat vår smarta och snabba webbshop som gör att du enkelt kan klicka ihop de produkter du behöver och få dem levererade hem. Välj och vraka bland våra produkter från MAHLE och andra kända varumärken och gå vidare till kundvagnen och checka ut din beställning. Det har aldrig varit smidigare att beställa bilprodukter och reservdelar online.