Strands

Här hos oss på Mekonomen hittar du tillbehör och reservdelar från välkända varumärken som exempelvis Strands till riktigt bra priser. Inom samtliga kategorier arbetar vi med etablerade varumärken som erbjuder kvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser. Vår långa och goda relation till våra leverantörer garanterar också att vi kan erbjuda er som kunder en riktigt bra affär på varumärke som exempelvis Strands. Tänker man bil och belysning så borde man egentligen direkt tänka på Strands. Strands har ett enormt utbud av alla former av belysning för bil och ni hittar såklart massvis ur deras stora sortiment här hos oss till riktigt bra priser

Hitta delar till min bil!

Välj bil i lista

Tillbehör och reservdelar till bilen från välkända varumärken

På Mekonomen.se hittar du ett enormt utbud av tillbehör och reservdelar från etablerade och välkända varumärken. Vi vet själva hur viktigt det är att arbeta med bra och kvalitativa produkter och reservdelar och därför ser vi såklart till så att även ni som konsumenter kan komma åt de bästa produkterna så prisvärt som möjligt. När det kommer till all form av ljus och belysning för bilen och släpet så kan man räkna med att Strands har en lösning på alla problem. I vårt stora sortiment av produkter från Strands hittar ni allt från varningsljus i led till extraljus i xenon och släp- och husvagnsbelysning. När man tänker belysning till bilen är det helt enkelt bara att tänka på Strands direkt.  

Strands lyser upp vägarna med bra belysning

Behöver du belysning till bilen så är det bara att knappa in Strands i sökrutan och börja välja och vraka i det enorma sortimentet. Strands slogan är ”feel the passion” och när det kommer till deras produkter förstår man att det handlar om passion när de produceras. Strands både designar och tillverkar produkter av hög kvalitet och deras lightning division är idag en av de snabbast växande i Europa. Genom att söka på Strands i sökrutan får ni fram alla våra olika lampor, ljuskällor och andra produkter från detta högkvalitativa varumärke som vi alltid erbjuder till så pressade priser som möjligt. Skulle ni vara osäkra på om produkterna från Strands passar till just er bil så gör ni såklart först en sökning på ert registreringsnummer i det anpassade sökfältet för att filtrera ner till produkter som är anpassade för just ert bilmärke och modell. Har ni ytterligare frågor är ni såklart också varmt välkomna att kontakta vår kundtjänst eller besöka oss i någon av våra butiker eller verkstäder.

Beställ produkter från Strands online

Det ska vara enkelt och smidigt att beställa produkter för sitt bilägande online. Därför har vi utvecklat vår smarta och snabba webbshop som gör att du enkelt kan klicka dig fram till de produkter du behöver och få dem levererade hem med våra snabba leveranser. Om du letar efter nya lampor till bilen eller kanske arbetsbelysning till garaget så kan vi varmt rekommendera Strands som erbjuder hög kvalitet till ett bra pris. Välj och vraka i det stora utbudet från Strands och plocka ner det du behöver i varukorgen. Sen är det bara att checka ut din beställning. Det har aldrig varit smidigare att beställa reservdelar, komponenter och tillbehör till bilen online.