HOLTS

Här på Mekonomen.se hittar du tillbehör och reservdelar från välkända varumärken – och såklart även en uppsjö av smarta och kvalitativa bilvårdsprodukter. Från Holts hittar ni exempelvis deras legendariska lagningspasta GUN GUM men också en hel del andra smarta produkter som ser till att hålla bilen i toppskick. Vår långa och goda relation till våra leverantörer garanterar också att vi kan erbjuda er som kunder en riktigt bra affär på varumärke som exempelvis Holts. Spana in vårt stora utbud av produkter från Holts och lägg din order redan idag.

Tillbehör och reservdelar till bilen från välkända varumärken

Här hos oss hittar du ett enormt utbud av tillbehör och reservdelar från etablerade och välkända varumärken som exempelvis Holts. Holts är ett brittiskt företag som har sina rötter tillbaka till 1919 när Douglas Holt började sälja sina första bildelar och har med sina över 100 år på marknaden utvecklats till ett populärt och mycket omtyckt varumärke. Det är alltid viktigt att arbeta med bra och kvalitativa produkter och tillbehör när man ska ta hand om sin bil och med bilvårdsprodukter från Holts kan du vara säker på att det är högsta möjliga kvalitet du jobbar med. Och vi ser såklart till att du får det till så bra priser som möjligt också när ni beställer online. Lägg din beställning av dina produkter från Holts redan idag så ser vi också till så att du får en riktigt snabb leverans.

 Kvalitativa bildvårdsprodukter från Holts

Från brittiska Holts hittar ni ett stort utbud av olika bilvårdsprodukter och vi har redan nämnt deras smått legendariska GUN GUM som är en lagningspasta som nog alla mekaniker kommit i kontakt med. I sortimentet från Holts finns även produkter som monteringspasta, ljuddämparbandage och en hel del annat som håller din bil i toppskick. Genom att söka på Holts i sökrutan får ni fram alla våra produkter från detta kvalitativa varumärke som vi alltid erbjuder till så pressade priser som möjligt. Med bilvårdsprodukter från Holts får ni riktigt hög kvalitet till ett bra pris och ni kan vara säkra på att era problem får en bra lösning. Har ni ytterligare frågor är ni varmt välkomna att kontakta vår kundtjänst.

Köp produkter från Holts direkt online

Gillar ni att meka, fixa och putsa upp bilen själva är det här på Mekonomen som ni ska leta fram era produkter, enkelt beställa dem online och få hem dem med en snabb leverans. Här på Mekonomen.se har vi utvecklat en smart webbshop som gör att du enkelt kan klicka dig fram till de produkter du behöver och få dem levererade med våra snabba leveranser. När man väl behöver något för att exempelvis fixa en lagning eller om det bara blivit dags att ge bilen lite extra kärlek vill man inte vänta veckor på att kunna ta sig an det som behövs göras och det är därför som vi lägger extra mycket fokus på att hålla snabba leveranser av våra kvalitativa produkter. Produkterna från Holts har noggrant kontrollerats av våra experter och vi är själva alltid nöjda när vi använder Holts. Så prova du med ­– lägg din beställning redan idag.