Monroe

Här hos oss på Mekonomen hittar du välkända varumärken som exempelvis MONROE till riktigt bra priser. Inom samtliga kategorier arbetar vi med etablerade varumärken som erbjuder kvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser. Vår långa och goda relation till våra leverantörer garanterar också att vi kan erbjuda er som kunder en riktigt bra affär på varumärke som exempelvis MONROE. Ta en titt i vårt stora utbud och behöver du hjälp eller rådgivning är du varmt välkommen att kontakta vår Kundtjänst eller besöka oss i en av våra butiker eller verkstäder.

Hitta delar till min bil!

Välj bil i lista

MONROE - Störst i världen på stötdämpning

MONROE är störst i världen när det kommer till reservdelsindustrin för stötdämpare till fordon och det är såklart ingen slump. Företaget har över 100 års historia av att utveckla och ta fram den bästa möjliga kvaliteten och är idag erkända för att leverera kvalitet på högsta nivå. Företaget grundades redan 1916 i just Monroe, Michigan, av August F. Meyer och har sedan dess utvecklats med tiden och dessutom varit drivande i utvecklandet av både stötdämpare och andra komponenter som hör detta till. Det är därför inte överraskande att ni idag hittar över 2000 produkter från MONROE i sortimentet hos oss på Mekonomen.se.

Brett sortiment av produkter från MONROE

Här på Mekonomen.se hittar ni ett flertal produkter från MONROE som förenklar och förbättrar er tillvaro som bilägare. Från MONROE hittar ni ett stort utbud av produkter från flera olika segment när det kommer till reservdelar – och allt såklart till riktigt bra priser. Framförallt är MONROE ledande när det kommer till stötdämpning och om ni letar efter stötdämpare av yttersta kvalitet är det hos MONROE ni ska börja leta.

Genom att söka på MONROE i sökrutan får ni fram alla våra produkter från detta högkvalitativa varumärke. Skulle ni vara osäkra på om produkterna passar till just er bil så gör ni såklart först en sökning på ert registreringsnummer i det anpassade sökfältet för att filtrera ner till produkter som är anpassade för just er bil/modell. Har ni ytterligare frågor är ni såklart också varmt välkomna att kontakta vår kundtjänst eller besöka oss i någon av våra butiker eller verkstäder.

Beställ produkter från MONROE online

Det ska vara enkelt och smidigt att beställa produkter för ditt bilägande online. Därför har vi utvecklat vår smarta och snabba webbshop som gör att du enkelt kan klicka ihop de produkter du behöver och få dem levererade hem. Välj och vraka bland våra produkter från MONROE och andra kända varumärken och gå vidare till kundvagnen och checka ut din beställning. Det har aldrig varit smidigare att beställa bilprodukter och reservdelar online. Gäller det stötdämpare eller några komponenter som hör där till, då är det bara att välja och vraka bland utbudet från MONROE. Vi garanterar att du inte blir besviken.