Philips

Hos oss på Mekonomen hittar du välkända varumärken som exempelvis Philips till riktigt bra priser. Inom samtliga kategorier arbetar vi med kvalitetsmärken som erbjuder kvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser. Vår långa och goda relation till många av våra leverantörer garanterar också att vi kan erbjuda er som kunder en riktigt bra affär på varumärke som exempelvis Philips.

Hitta delar till min bil!

Välj bil i lista

En lysande jätte

Philips grundades 15 maj 1891 av Frederik Philips och sonen Gerard Philips i Eindhoven i Nederländerna. De första produkterna var glödlampor och än idag är det en väsentlig del av företagens verksamhet, även om man i det närmaste hunnit avverka och arbete med allt inom något form av elektronisk tillverkning sedan företaget grundades.

Philips är förknippat med enormt hög kvalitet och är ett av världens mest kända varumärken. För många är Philips säkert också känt som företaget vars personalfotbollslag till slut blev så stort och bra att det idag är etablerat som PSV Eindhoven – ett lag som till och med gått så långt som att vinna Europacupen 1988.

Men för den som följt Philips resa är det ingen överraskning att det som Philips väl tar sig an blir bra och högkvalitativt. Deras produkter har alltid hyllats för sin höga kvalitet och deras glödlampor har i över 100 år hållit absolut högsta klass. Vilket såklart är anledningen till att de idag också återfinns i både svenska hushåll och personbilar. Behöver du byta dina glödlampor på bilen så börja med att ta en titt i Philips breda sortiment.

Välj glödlampor från Philips

Här på Mekonomen.se hittar ni ett stort utbud av högkvalitativa produkter från Philips som förenklar och förbättrar er tillvaro som bilägare. Från Philips är det framförallt deras välkända och berömda glödlampor som fyller upp vårt sortiment - och allt såklart till riktigt bra priser!

Genom att söka på Philips i sökrutan får ni fram alla våra produkter från detta högkvalitativa varumärke. Skulle ni vara osäkra på om produkterna passar till just er bil gör ni såklart först en sökning på ert registreringsnummer i det anpassade sökfältet för att filtrera ner till produkter som är anpassade för just er bil/modell. Har ni ytterligare frågor är ni såklart också varmt välkomna att kontakta vår kundtjänst eller besöka oss i någon av våra butiker eller verkstäder.

Från ett företag som har lyst i över 100 år är det lätt att känna sig säker när man väljer glödlampor. Vill ny synas och lysa lika klart på vägarna som Philips har gjort inom elektroniktillverkningen år efter år så är valet enkelt när ni väljer glödlampor idag.

Beställ hem dem snabbt och smidigt här på Mekonomen.se och byt själv där hemma, eller ta dig förbi någon av våra verkstäder så hjälper vi dig gärna.