SKF

Hos oss på Mekonomen hittar du välkända varumärken som exempelvis SKF till riktigt bra priser. Vi arbetar alltid med kvalitetsmärken och SKF är bara ett av alla varumärken från vilka vi erbjuder produkter till konkurrenskraftiga priser. Vår långa och goda relation till våra leverantörer garanterar också att vi kan erbjuda våra kunder en riktigt bra affär på varumärke som exempelvis SKF.

Hitta delar till min bil!

Välj bil i lista

SKF – en svensk industrigigant

SKF är en svensk industrigigant som säkerligen alla svenskar idag har en relation till på ett eller annat sätt. Företaget är fött ur Svenska Kullagerfabriken och grundades redan 1907. SKF är idag världsledande inom flera industrisegment och hos oss på Mekonomen hittar du några av deras högkvalitativa produkter från framförallt affärsområdet Automotive och Industrial som gjort dem till den framgångssaga företaget är idag. Välkänt för sin oerhört fina kvalitet och höga prestanda.

När det kommer till SKF och dess produktion för bilindustrin har man också en lång och gedigen historia tillsammans med Volvo. Där båda företagen dessutom har sina säten i Göteborg. Idag har SKF ett väldigt gott rykte både i Sverige och internationellt för sina höga standard på samtliga sina reservdelar.

Reservdelar från SKF – alltid med högsta kvalitet

SKF har som målsättning att leverera produkter av högsta kvalité till din bil och det gäller allt från motorer till drivlinor och hjulsystem. Här på Mekonomen.se hittar du också flera av de produkterna som kan hjälpa till att säkerställa den absolut högsta möjliga kvaliteten på just din bil.

Du hittar produkter inom både hjullager, kullager och rullager från SKF här hos oss men även bromsskivor och löphjul från den svenska industrigiganten. Letar du efter hög kvalitet så ska du sortera bland produkterna från SKF. En reservdel från deras sortiment kommer du bil må bra av i många år. Och du kommer tacka dig själv för att du valda högsta möjliga kvalitet.

Brett sortiment av produkter från SKF

Här på Mekonomen.se hittar ni som sagt ett flertal produkter från SKF som förenklar och förbättrar er tillvaro som bilägare. Från SKF har vi allt från hjullager och kullager till bromsskivor – och allt såklart till riktigt bra priser!

Genom att söka på SKF i sökrutan får ni fram alla våra produkter från detta högkvalitativa varumärke. Skulle ni vara osäkra på om produkterna passar till just er bil gör ni såklart först en sökning på ert registreringsnummer i det anpassade sökfältet för att filtrera ner till produkter som är anpassade för just er bil/modell. Har ni ytterligare frågor är ni såklart också varmt välkomna att kontakta vår kundtjänst eller besöka oss i någon av våra butiker eller verkstäder.