Thule

Hos oss på Mekonomen hittar du välkända varumärken som exempelvis Thule till riktigt bra priser. Inom samtliga kategorier arbetar vi med kvalitetsmärken som erbjuder kvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser. Från Thule hittar du flera produkter som förenklar din vardag när det exempelvis kommer till transport eller sommarsemestrar. Vad sägs till exempel om en ny takbox eller en högkvalitativ cykelhållare. Vår långa och goda relation till många av våra leverantörer garanterar också att vi kan erbjuda er som kunder en riktigt bra affär på varumärke som exempelvis Thule.

Hitta delar till min bil!

Välj bil i lista

Thule – En svensk fritidsklassiker

Thule Group är en svensk industrikoncern som äger ett antal olika varumärken som är relaterade till sport och fritid. Thule är det största varumärket i Thule Group och tillverkar konsumentprodukter som takboxar, lastkorgar, cykelhållare, cykelväskor, takräcken, taktält, barnvagnar, cykelvagnar, cykelbarnstolar, resväskor, dator- och kameraväskor samt ryggsäckar. Hos oss hittar du framförallt Thules produkter inom takboxar, cykelhållare och takräcken – där de av många anses vara världsledande och hålla en enormt hög kvalitet.

Thule grundades 1942 av familjen Thulin och fick framförallt fart på sin tillväxt under 1960-talet när man började specialisera sig på produkter ämnade för personbilar. Och däribland framförallt takräcken. Något man alltså än idag producerar och är experter inom.

Thule förenklar din vardag

Oavsett vad du vill transportera brukar man kunna säg att Thule har en lösning för dig. Med sina takräcken ger det dig massvis med lösningar för tilläggsprodukter – och deras egna takboxar och cykelhållare är såklart bara några av produktkategorierna som hjälper till med transport av bagage eller just cyklar. Thule erbjuder en rad olika produkter som täcker många ändamål så att du kan effektivisera transporten av ditt gods. Vare sig du ska ha en cykelsemester eller skidsemester så kommer Thule underlätta resan. Lasta på, åk iväg och lasta av, svårare än så är det inte efter du har monterat Thules produkter

Hög kvalitet och noggranna tester

När det kommer till produkter från Thule så brukar det främsta säljargumentet lyda att kvaliteten är så hög den bara kan bli. En av anledningarna till detta är bland annat att samtliga Thule-produkter är testade i Thule Test Center och därmed har utsatts för extrema tester. För att produkterna ens ska få märkas med Thule-logotypen så måste de utsättas för en rad olika tester beroende på vad ändamålet med produkten är. Det kan exempelvis innebära att deras produkter har testats för allt från ökenhetta, arktisk kyla, vattentäthet, falltålighet och vindmotstånd i vindtunnlar till hållfasthets-, stöt- och krocktester.

Att man gör detta handlar framförallt om Thules vision och fokus på det som de prioriterar allra högst – nämligen säkerheten för dig och de runt omkring dig. Produktens hållbarhet och kvalitet är förstås också viktig men Thule höjer ribban för säkerhet med deras grundliga och krävande labbtester. Inom detta har Thule gått så långt så att de har skapat Thule Test Program™, med över 25 egna Thule-standarder som vida överträffar aktuella ISO-standarder.

Brett sortiment av fritidsprodukter från Thule

Här på Mekonomen.se hittar ni ett flertal produkter från Thule som förenklar och förbättrar er tillvaro som bilägare. Från Thule har vi allt från takräcken och takboxar till cykelhållare – och allt såklart till riktigt bra priser!

Genom att söka på Thule i sökrutan får ni fram alla våra produkter från detta högkvalitativa varumärke. Skulle ni vara osäkra på om produkterna passar till just er bil gör ni såklart först en sökning på ert registreringsnummer i det anpassade sökfältet för att filtrera ner till produkter som är anpassade för just er bil/modell. Har ni ytterligare frågor är ni såklart också varmt välkomna att kontakta vår kundtjänst eller besöka oss i någon av våra butiker eller verkstäder.