KYB

Här hos oss på Mekonomen hittar du ett stort utbud av produkter från välkända varumärken som exempelvis KYB till riktigt bra priser. Inom samtliga kategorier arbetar vi med etablerade varumärken som erbjuder kvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser. Vår långa och goda relation till våra leverantörer garanterar också att vi kan erbjuda er som kunder en riktigt bra affär på varumärke som exempelvis KYB. Ta en titt i vårt stora utbud och behöver du hjälp eller rådgivning är du varmt välkommen att kontakta vår Kundtjänst eller besöka oss i en av våra butiker eller verkstäder.

Hitta delar till min bil!

Välj bil i lista

KYB, en av världens största producenter av just stötdämpare

Det företag som idag har kommit att bli KYB grundades redan 1919 av Shiro Kayaba i Tokyo. KYB har idag över 100 års erfarenhet och är en del av KYB-gruppen som har 15.000 anställda världen över och en omsättning på nästa fyra miljarder dollar årligen. KYB är Japans ledande företag när det kommer till hydraulik och det är framförallt för deras produktion av stötdämpare som bilägare ofta kommer i kontakt med deras produkter.

KYB har idag 15 fabriker världen över och har en årlig produktionskapacitet på hela 75 miljoner stötdämpare. Det gör dem till en av världens största producenter av just stötdämpare.

Här på Mekonomen.se hittar ni flera av deras olika stötdämpare men även olika fjäderben. KYB är ett världsledande företag när det kommer till dämpning och hydraulik och deras stötdämpare håller yttersta kvalitet. Här på Mekonomen.se kan ni enkelt och smidigt beställa nya stötdämpare från KYB till riktigt konkurrenskraftiga priser.

Brett sortiment av produkter från KYB

Här på Mekonomen.se hittar ni ett flertal produkter från KYB som förenklar och förbättrar er tillvaro som bilägare. Från KYB har vi samlat produkter som exempelvis stötdämpare och fjäderben – och här på Mekonomen.se erbjuder vi allt såklart till riktigt bra priser!

Genom att söka på KYB i sökrutan får ni fram alla våra produkter från detta högkvalitativa varumärke. Skulle ni vara osäkra på om produkterna passar till just er bil gör ni såklart först en sökning på ert registreringsnummer i det anpassade sökfältet för att filtrera ner till produkter som är anpassade för just er bil/modell. Har ni ytterligare frågor är ni såklart också varmt välkomna att kontakta vår kundtjänst eller besöka oss i någon av våra butiker eller verkstäder.

Beställ produkter från KYB online

Det ska vara enkelt och smidigt att beställa produkter för ditt bilägande online. Därför har vi utvecklat vår smarta och snabba webbshop som gör att du enkelt kan klicka ihop de produkter du behöver och få dem levererade hem. Välj och vraka bland våra produkter från KYB och andra kända varumärken och gå vidare till kundvagnen och checka ut din beställning. Det har aldrig varit enklare och smidigare att beställa bilprodukter och reservdelar online.