Bilstein

Hos Mekonomen finner du produkter fra kjente merker som BILSTEIN. I alle kategorier finner du etablerte merkevarer som tilbyr kvalitetsprodukter til bilen din. Vårt lange og gode forhold til våre leverandører gjør at vi kan tilby deg som kunde en god deal på varemerker som BILSTEIN. Ta en kikk på vårt store utvalg, og skulle du trenge hjelp eller råd er du hjertelig velkommen til å kontakte vår Kundeservice eller du kan besøke oss i en av våre butikker.

Hitta delar till min bil!

Välj bil i lista

BILSTEIN - Mångårig erfarenhet av reservdelar

BILSTEIN, ej att blanda ihop med Febi Bilstein som också finns, är en storspelare när det kommer till reservdelsindustrin för bilar. Företaget grundades redan 1873 av August Bilstein men den stora revolutionen för företaget kom mellan 1928 och 1954 när August son, Hans, återvände till företaget efter att ha studerat ingenjörskonster och bildelsutvecklingen i USA under flera år.

BILSTEIN var också tidiga med att ta till sig av utvecklingen gällande dämpning och 1954 var man med och revolutionerade tekniken med nya lärdomar som den franska forskaren Bourcier de Carbon hade gjort angående hur man dämpade vibrationer.

Idag är BILSTEIN en stor producent av flera olika bildelar och reservdelar och här på Mekonomen.se hittar ni såklart massvis med produkter från deras stora utbud. Som tidiga experter på fjädring är det såklart stötdämpare som utgör en stor del av deras portfölj men ni hittar även andra bildelar och reservdelar från BILSTEIN här på Mekonomen.se och ni kan såklart med vår snabba leverans få de levererade hem till er.

Brett sortiment av produkter från BILSTEIN

Här på Mekonomen.se hittar ni ett flertal produkter från BILSTEIN som förenklar och förbättrar er tillvaro som bilägare. Från BILSTEIN hittar ni som sagt flera produkter med störst fokus inom segementet för dämning, men också en hel del annat – och allt såklart till riktigt bra priser!

Genom att söka på BILSTEIN i sökrutan får ni fram alla våra produkter från detta högkvalitativa varumärke. Skulle ni vara osäkra på om produkterna passar till just er bil gör ni såklart först en sökning på ert registreringsnummer i det anpassade sökfältet för att filtrera ner till produkter som är anpassade för just er bil/modell. Har ni ytterligare frågor är ni såklart också varmt välkomna att kontakta vår Kundtjänst eller besöka oss i någon av våra butiker eller verkstäder.

Beställ BILSTEIN produkter online

Det ska vara enkelt och smidigt att beställa produkter för ditt bilägande online. Därför har vi utvecklat vår smarta och snabba webbshop som gör att du enkelt kan klicka ihop de produkter du behöver och få dem levererade hem. Välj och vraka bland våra produkter från BILSTEIN och andra kända varumärken och gå vidare till kundvagnen och checka ut din beställning. Det har aldrig varit smidigare att beställa bilprodukter och reservdelar online.