DEFA

Hos oss på Mekonomen hittar du välkända varumärken som exempelvis DEFA till riktigt bra priser. Inom samtliga kategorier arbetar vi med kvalitetsmärken som erbjuder kvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser. Vår långa och goda relation till våra leverantörer garanterar också att vi kan erbjuda er som kunder en riktigt bra affär på varumärke som exempelvis DEFA.

Hitta delar till min bil!

Välj bil i lista

DEFA är ett norskt företag som har utvecklat innovativa produkter sedan det grundades av Didrik Eidsvig 1946. Produkterna är framförallt skapade för fordon och bland annat så tillverkar DEFA fjärrstyrda lösningar, förvärmning, elektricitet, kameror och larm. DEFA är kända för sin höga kvalité på produkter vilket resulterat i att de har blivit ett av världens främsta företag för innovativa lösningar till vinterklimat. Företaget har sitt säte i Sandvika utanför Oslo och har idag cirka 400 anställda.

Motovärmare och Kupévärmare från DEFA

När det kommer till DEFA är det framförallt deras motorvärmare och kupévärmare som brukar vara bekantskaper för den bilintresserade. Defas motorvärmare hjälper till att värma upp din bils motor och därmed säkerställa en bättre drift. Att värma upp motorn inför körning, speciellt en kall vinterdag, är bra utifrån flera olika aspekter. Inte minst för att motorn slits mindre och för att avgasreningen kommer igång snabbare. En kall motor kan även leda till att batterier laddar ur och att motoroljan blir seg.

En motorvärmare från Defa är därför en väl värd investering. Men en motorvärmare från Defa kommer  du säkerställa att din motor mår bra under kyla och du slipper kallstarter som varken är bra ur ett ekonomiskt- eller miljömässigt perspektiv.

Att starta upp en kall motor helt utan förvärmning bidrar nämligen till klart större mängd utsläpp än om du först värmer upp motorn innan du startar den.

Vill du även göra den kalla vintermorgonen bekvämare för dig som förare så är kupévärmarna från Defa också något vi varm rekommenderar. Med en kupévärmare från Defa får du en varm och skön start på varje morgon. Inte nog med att det blir mycket behagligare att sätta sig i bilen så är det dessutom tidsbesparande och bra för din bil på flera sätt. En isig bil och en kall kupé kan göra att det blir en kamp bara för att få upp bildörren vilket du slipper med en kupévärmare från Defa. Det kan också förebygga så att exempelvis dina torkarblad inte är fastfrusna när du väl ska dra igång dessa.

Brett sortiment av produkter från DEFA

Här på Mekonomen.se hittar ni ett flertal produkter från DEFA som förenklar och förbättrar er tillvaro som bilägare. Från DEFA hittar ni som sagt flera produkter med fokus inom segmenten för motorvärmning och kupéuppvärmning – och allt såklart till riktigt bra priser!

Genom att söka på DEFA i sökrutan får ni fram alla våra produkter från detta högkvalitativa varumärke. Skulle ni vara osäkra på om produkterna passar till just er bil gör ni såklart först en sökning på ert registreringsnummer i det anpassade sökfältet för att filtrera ner till produkter som är anpassade för just er bil/modell. Har ni ytterligare frågor är ni såklart också varmt välkomna att kontakta vår kundtjänst eller besöka oss i någon av våra butiker eller verkstäder.