NGK

Här hos oss på Mekonomen hittar du välkända varumärken som exempelvis NGK till riktigt bra priser. Inom samtliga kategorier arbetar vi med etablerade varumärken som erbjuder kvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser. Vår långa och goda relation till våra leverantörer garanterar också att vi kan erbjuda er som kunder en riktigt bra affär på varumärke som exempelvis NGK. Ta en titt i vårt stora utbud och behöver du hjälp eller rådgivning är du varmt välkommen att kontakta vår Kundtjänst eller besöka oss i en av våra butiker eller verkstäder.

Hitta delar till min bil!

Välj bil i lista

NGK - Mästare på tändstift

Tänker man NGK tänker man tändstift. Och tänker man tändstift bör man tänka NGK. Från japanska NGK hittar man nämligen några av marknadens absolut bästa tändstifts och om det är dags för att nytt tändstift har du kommit helt rätt. NGK grundades redan 1936 i Japan och man närmar sig därmed nästan hundra år på marknaden. Företaget har en portfölj bestående av en del olika produkter, tillbehör och komponenter men det är framförallt inom segmentet med tändstift som man gjort sig stora världen över. Efter att först bara ha levererat till den japanska bilindustrin hittar man idag NGK:s produkter världen över och man har både fabriker och verksamhet i både USA och Europa sedan flera decennier. Om man behöver ett nytt tändstift bör man absolut börja med att titta igenom det stora utbudet från NGK och vi vågar nästan lova att du hittar vad du letar efter här. Bara på Mekonomen.se har vi fyllt upp med ett hundratal olika tändstift från NGK.

Brett sortiment av produkter från NGK

Här på Mekonomen.se hittar ni ett flertal produkter från NGK som förenklar och förbättrar er tillvaro som bilägare. Från NGK hittar ni som sagt flera produkter med fokus inom segmentet för framförallt tändstift till din bil – och allt såklart till riktigt bra priser!

Genom att söka på NGK i sökrutan får ni fram alla våra produkter från detta högkvalitativa varumärke. Skulle ni vara osäkra på om produkterna passar till just er bil gör ni såklart först en sökning på ert registreringsnummer i det anpassade sökfältet för att filtrera ner till produkter som är anpassade för just er bil och modell. Har ni ytterligare frågor är ni såklart också varmt välkomna att kontakta vår kundtjänst eller besöka oss i någon av våra butiker eller verkstäder.

Beställ prisvärda produkter från NGK online

Det ska vara enkelt och smidigt att beställa produkter för ditt bilägande online. Därför har vi utvecklat vår smarta och snabba webbshop som gör att du enkelt kan klicka ihop de produkter du behöver och få dem levererade hem. Välj och vraka bland våra produkter från NGK och andra kända varumärken och gå vidare till kundvagnen och checka ut din beställning. Det har aldrig varit smidigare att beställa bilprodukter och reservdelar online.