Haynes

Här på Mekonomen hittar du tillbehör och reservdelar från välkända varumärken till riktigt bra priser. Även om du kanske vet vilken typ av reservdel du letar efter ibland så kanske det ändå inte är helt lätt att veta exakt hur du ska utföra ett arbete eller om du kanske finns fler komponenter du borde felsöka innan du drar igång. Med en reparationshandbok från Haynes kan du få full koll på hur din bil fungerar och vad det finns för tips och trix att tänka på innan du börjar meka med din bil. Så spana in vårt stora utbud av handböcker från Haynes och klicka hem en handbok för just din bil innan du drar igång nästa projekt.

Världsledande reparationshandböcker från Haynes

När det kommer till handböcker inom bilindustrin finns det få företag och förlag som slår Haynes på fingrarna. Haynes är experter på reparationshandböcker och är idag bland de absolut främsta utgivarna av reparationshandböcker i hela världen. Genom att läsa igenom en reparationshandbok för just din bilmodell eller märke innan du drar igång ett projekt kan du spara dig själv massvis med både tid och pengar. Det blir helt enkelt rätt redan från början. Gillar du att meka med bilen på egen hand bör du absolut ha din bilmodells version av handboken från Haynes liggande i handskfacket eller på första bästa hylla i garaget. Du kommer att tacka oss nästa gång det är dags att meka med bilen.

Expertis och kunskap om alla olika bilmärken

Haynes reparationshandböcker brukar idag nästan ses som en ”facit” på hur en handbok bör vara. Idag när andra företag och förlag ger ut handböcker och manualer är det många som tittar på hur Haynes har gjort det. Böckerna är ofta lättlästa och enkla att förstå, utan att man för den sakens skull tummar på detaljer eller ”nördig” fakta som också kan vara väldigt intressant. Haynes har idag sålt över 150 miljoner handböcker och du hittar reparationshandböcker, eller så kallade verkstadshandböcker, till bilmärken som Volvo, Saab, Volkswagen, Ford och massvis med andra bilmodeller i deras stora sortiment.

Köp din handbok från Haynes online

Lika enkelt som det är att förstå Haynes handböcker, lika enkelt är det att beställa dem online från oss på Mekonomen. Du är bara några klick bort från en beställning genom att lägga din handbok i varukorgen och – kanske tillsammans med andra produkter du behöver – beställa hem den. Haynes handböcker kommer att spara dig många grå hårstrån och timmar där du står och kliar dig i huvudet kring hur du ska ta dig an ett problem. Haynes handböcker håller extremt hög kvalitet och det är såklart ingen överraskning att även de mest rutinerade bilmekanikerna ofta har en version av Haynes handbok redo i sin verkstad ifall det är något de måste kolla upp. Så har du ett stort bilintresse, eller om du kanske vill ge en present till någon som har, så bör du absolut lägga vantarna på Haynes handbok till just den bilmodell du är intresserad av redan idag.