CTEK

Hos oss på Mekonomen hittar du välkända varumärken som exempelvis CTEK till riktigt bra priser. Inom samtliga kategorier arbetar vi med kvalitetsmärken som erbjuder kvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser. Från CTEK hittar ni exempelvis batteriladdare, batteritestare och kablage som kan behövas. Vår långa och goda relation till många av våra leverantörer garanterar också att vi kan erbjuda er som kunder en riktigt bra affär på varumärke som exempelvis CTEK.

Hitta delar till min bil!

Välj bil i lista

CTEK – bäst på batteriladdare

Duger bara det bästa för dig? Och letar du efter en batteriladdare eller batteritestare som håller absolut högsta klass? Det har du hamnat helt rätt.

När det kommer till batteriladdare och batteritestare så är produkterna från  CTEK förknippat med absolut högsta kvalitet. Och det är här du ska börja om du är på jakt efter det bästa i klassen. CTEK har tagit fram batteriladdare och batteritestare för bilen som är av riktig proffskvalitet och utrustade med mängder av finesser och funktioner.

På Mekonomen.se har vi fyllt upp med batteriladdare och batteritestare från CTEK och vårt breda sortiment innebär att vi även har lösningar som inte bara rör bilen. Hos oss hittar du även CTEK-produkter för båten och snöskotern – eller för riktigt proffsbruk i verkstaden. Till laddarna finns såklart även smidiga tillbehör så som vägghängare och förläningskablar.

CTEK har laddare för alla fordon

CTEK erbjuder som sagt inte bara batteriladdare för bilar utan även andra typer av fordon. Ibland kan det dock vara lite svårt att välja rätt laddare för just det fordonet som du äger, så tveka då inte på att höra av dig till oss så hjälper vi att hitta rätt batteriladdare för just dig.

Här på Mekonomen.se hittar du exempelvis batteriladdare till:

  • Batteriladdare till bil
  • Batteriladdare till motorbåt
  • Batteriladdare till segelbåt
  • Batteriladdare till snöskoter
  • Batteriladdare till ATV
  • Batteriladdare till verkstad
  • Batteriladdare till vattenskoter
  • Batteriladdare till mc och moped

Batteriladdning? Tänk CTEK!

Här på Mekonomen.se hittar ni ett flertal produkter från CTEK som förenklar och förbättrar er tillvaro som bilägare. Från CTEK har vi framförallt fokus på deras fantastiska batteriladdare och batteritestare – men också deras förvaringsanordningar och kablage.  Allt såklart till riktigt bra priser!

Genom att söka på CTEK i sökrutan får ni fram alla våra produkter från detta högkvalitativa varumärke. Skulle ni vara osäkra på om produkterna passar till just er bil gör ni såklart först en sökning på ert registreringsnummer i det anpassade sökfältet för att filtrera ner till produkter som är anpassade för just er bil/modell. Har ni ytterligare frågor är ni såklart också varmt välkomna att kontakta vår kundtjänst eller besöka oss i någon av våra butiker eller verkstäder.