Osram

Hos oss på Mekonomen hittar du välkända varumärken som exempelvis Osram till riktigt bra priser. Inom samtliga kategorier arbetar vi med kvalitetsmärken som erbjuder kvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser. Vår långa och goda relation till många av våra leverantörer garanterar också att vi kan erbjuda er som kunder en riktigt bra affär på varumärke som exempelvis Osram.

Hitta delar till min bil!

Välj bil i lista

Letar du efter ny belysning till din bil har du kommit rätt. Från Osram hittar du ett brett sortiment av glödlampor och andra lösningar för belysning när det kommer till din bil. Med över 100 års erfarenhet kan du vara garanterad att du får bästa möjliga kvalitet också.

OSRAM – bland de största i världen

Osram, som vi känner det idag, grundades 1920 efter en sammanslagning av glödlamstillverkningen i AEGSiemens & Halske och Deutsche Gasglühlicht AG efter att samtliga hade förlorat sina utlandsmarknader i sviterna av första världskriget. Fram till 2013 ägdes företag av Siemens men är sedan juli 2013 en fristående, börsnoterad tysk industrikoncern. Man är idag en av världens största tillverkare av ljuskällor och belysningssystem. Även i Sverige är Osram en av de absolut största tillverkarna när de kommer till produkter inom dessa segment.

OSRAM erbjuder all typ av belysning

När det gäller produkter till bilar är Osram också ett självklart val när det kommer till belysning och hos oss på Mekonomen hittar ni såklart en mängd olika glödlampor från Osram till era bilar. Till bilar producerar Osram idag exempelvis allt från nummerskyltslampor till positions- och parkeringsljus. Ni kan i listan nedan se ännu mer av vilken typ av belysning som Osram kan erbjuda.

  • Nummerskyltsbelysning
  • Positionsljus
  • Parkeringsljus
  • Blinkers
  • LED-lampor
  • Xenon-lampor
  • Bakljus
  • Framljus
  • Interiörlampor
  • Instrumentlampor

Oavsett vilken typ av belysning det gäller kan produkter från Osram antagligen hjälpa dig med ditt problem. Du kan såklart även få hjälp med ditt byte av din gamla belysning hos en av våra verkstäder.

Brett sortiment av belysning från Osram

Här på Mekonomen.se hittar ni massvis med produkter inom kategorin för belysning från Osram. Allt såklart till riktigt bra priser!

Genom att söka på Osram i sökrutan får ni fram alla våra produkter från detta högkvalitativa varumärke. Skulle ni vara osäkra på om produkterna passar till just er bil gör ni såklart först en sökning på ert registreringsnummer i det anpassade sökfältet för att filtrera ner till produkter som är anpassade för just er bil/modell. Har ni ytterligare frågor är ni såklart också varmt välkomna att kontakta vår kundtjänst eller besöka oss i någon av våra butiker eller verkstäder.