Pierburg

Här hos oss på Mekonomen hittar du välkända varumärken som exempelvis Pierburg till riktigt bra priser. Inom samtliga kategorier arbetar vi med etablerade varumärken som erbjuder kvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser. Vår långa och goda relation till våra leverantörer garanterar också att vi kan erbjuda er som kunder en riktigt bra affär på varumärke som exempelvis Pierburg. Ta en titt i vårt stora utbud och behöver du hjälp eller rådgivning är du varmt välkommen att kontakta vår Kundtjänst eller besöka oss i en av våra butiker eller verkstäder.

Hitta delar till min bil!

Välj bil i lista

Bränslepumpar och oljepumpar från Pierburg

Tyska Pierburg har över hundra års erfarenhet från fordonsindustrin och har gått hand i hand bredvid den tyska bilindustrin medan den växte fram under 1900-talet. Företaget grundades redan 1909 i Berlin och är idag en del av Rheinmetall Automotive. Pierburg var framförallt lyckosamma med sin tillverkning av förgasare som tog fart i slutet av 1920 och man har sedan utvecklat och tagit fram olika, mycket lyckosamma, komponenter för bilindustrin ända sedan dess. Idag märks man framförallt för sin tillverkning av oljepumpar och bränslepumpar, men där finns en hel del produkter, tillbehör och komponenter i den stora portföljen som Pierburg tillhandahåller. Bara här på Mekonomen.se hittar ni flera hundra produkter från Pierburg och här garanteras tysk, solid, kvalitet inom samtliga segment. Så titta runt i det stora utbudet från Pierburg och sortera ner det till komponenterna som passar just din bil genom att filtrera med ditt registreringsnummer om du inte vet exakt vad det är du letar efter.

Brett sortiment av produkter från Pierburg

Här på Mekonomen.se hittar ni ett flertal produkter från Pierburg som förenklar och förbättrar er tillvaro som bilägare. Från Pierburg hittar ni som sagt flera produkter med fokus inom segmenten för bränsle- och oljepumpar men även alla olika former av komponenter som kan höra detta till. Som vanligt erbjuder vi allt såklart till riktigt bra priser!

Genom att söka på Pierburg i sökrutan får ni fram alla våra produkter från detta högkvalitativa varumärke. Skulle ni vara osäkra på om produkterna passar till just er bil gör ni såklart först en sökning på ert registreringsnummer i det anpassade sökfältet för att filtrera ner till produkter som är anpassade för just er bil/modell. Har ni ytterligare frågor är ni såklart också varmt välkomna att kontakta vår kundtjänst eller besöka oss i någon av våra butiker eller verkstäder.

Beställ produkter från Pierburg online

Det ska vara enkelt och smidigt att beställa produkter för ditt bilägande online. Därför har vi utvecklat vår smarta och snabba webbshop som gör att du enkelt kan klicka ihop de produkter du behöver och få dem levererade hem. Välj och vraka bland våra produkter från Pierburg och andra kända varumärken och gå vidare till kundvagnen och checka ut din beställning. Det har aldrig varit smidigare att beställa bilprodukter och reservdelar online.