Brembo

Här hos oss på Mekonomen hittar du tillbehör och reservdelar från välkända varumärken som exempelvis Brembo till riktigt bra priser. Italienska Brembo är experter när det kommer till bilens bromssystem och precis som inom alla andra kategorier arbetar vi här med ett etablerat och välkänt varumärke som erbjuder kvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser. Vår långa och goda relation till våra leverantörer garanterar också att vi kan erbjuda er som kunder en riktigt bra affär på varumärke som exempelvis Brembo. Ta en titt i vårt stora utbud och behöver du hjälp eller rådgivning är du varmt välkommen att kontakta vår Kundtjänst eller besöka oss i en av våra butiker eller verkstäder.

Hitta delar till min bil!

Välj bil i lista

Tillbehör och reservdelar till bilen från välkända varumärken

På Mekonomen.se hittar du ett enormt utbud av tillbehör och reservdelar från etablerade och välkända varumärken som exempelvis Brembo. Brembo är ett italienskt företag som grundades 1961 och är idag experter när det kommer till att tillverka komponenter för bromssystem på både bil, MC och moped. Det är alltid viktigt att arbeta med bra och kvalitativa reservdelar när man ska byta ut en komponent eller ta sig an att laga något som gått sönder – och därför ser vi såklart till så att även ni som konsumenter kan komma åt de bästa produkterna så prisvärt som möjligt. När ni lägger en beställning av exempelvis en ny bromsskiva från Brembo ser vi såklart också till så att den levereras riktigt snabbt!

 Brembo är experter på bromssystem

Italienska Brembo är idag världsledande när det kommer till bromsskivor och företaget producerar årligen över 50 miljoner bromsskivor till både personbilar och lastbilar. Företaget har en gedigen erfarenhet och stor expertis när det kommer till bilars bromssystem och de ligger i framkant när det kommer till att utveckla nya lösningar som förbättrar din körupplevelse varje dag. Genom att söka på Brembo i sökrutan får ni fram alla våra produkter från detta högkvalitativa varumärke som vi alltid erbjuder till så pressade priser som möjligt. Skulle ni vara osäkra på om produkterna från Brembo passar till just er bil så gör ni såklart först en sökning på ert registreringsnummer i det anpassade sökfältet för att filtrera ner till produkter som är anpassade för just ert bilmärke och modell. Har ni ytterligare frågor är ni såklart också varmt välkomna att kontakta vår kundtjänst eller besöka oss i någon av våra butiker eller verkstäder.

Beställ bromsskivor från Brembo direkt online

Det ska vara enkelt och smidigt att beställa produkter till sin bil online. Därför har vi utvecklat vår smarta och snabba webbshop som gör att du enkelt kan klicka dig fram till de produkter du behöver och få dem levererade hem med våra snabba leveranser. När behovet av en reservdel eller komponent väl uppstår vill man inte stå och vänta veckor på att kunna åtgärda ett problem och det är därför som vi lägger extra mycket fokus på att hålla snabba leveranser av våra kvalitativa produkter. Om du själv inte är bekväm med att utföra ett byte av exempelvis bromsskivor kan du såklart kontakta en verkstad för att få hjälp. Men annars är det bara att beställa hem dina nya bromsskivor, eller vilken produkt det än må vara, från Brembo och sätta igång med bilmekandet hemma i garaget inom kort.