Sachs

Här hos oss på Mekonomen hittar du välkända varumärken som exempelvis Sachs till riktigt bra priser. Inom samtliga kategorier arbetar vi med etablerade varumärken som erbjuder kvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser. Vår långa och goda relation till våra leverantörer garanterar också att vi kan erbjuda er som kunder en riktigt bra affär på varumärke som exempelvis Sachs. Ta en titt i vårt stora utbud och behöver du hjälp eller rådgivning är du varmt välkommen att kontakta vår Kundtjänst eller besöka oss i en av våra butiker eller verkstäder.

Hitta delar till min bil!

Välj bil i lista

Över 100 år med kvalitetsprodukter från Sachs

Tyska Sachs, eller Fichtel & Sachs som det tidigare hette, grundades redan 1895 i tyska Schweinfurt och har genom historien varit en nära sparringpartner till fordonsindustrin. I företagets linda producerade man motorer, stötdämpare och kopplingar för den tyska fordonsindustrin men kom sedan att själva också börja tillverka bland annat mopeder – som faktiskt också såldes på den svenska marknaden under 50-, 60-, 70- och 80-talet. Efter flera förändringar i företagets yttersta ledning och organisation är man idag en sammanslagning med ZF Friedrichhafen AG och har specialiserat varumärket Sachs på att ta fram produkter inom segmentet för koppling och stötdämpning. Här på Mekonomen.se hittar ni ett hundratal produkter från Sachs och alla håller såklart yttersta kvalitet. Vi erbjuder, som vanligt, tillbehör, reservdelar och komponenter till konkurrenskraftiga priser och oavsett vad du är på jakt efter lär du kunna hitta det i vårt stora sortiment online.

Brett sortiment av produkter från Sachs

Här på Mekonomen.se hittar ni ett flertal produkter från Sachs som förenklar och förbättrar er tillvaro som bilägare. Från Sachs hittar ni som sagt flera produkter med fokus inom segmentet för framförallt stötdämpning och med alla de komponenter som hör där till. Som vanligt erbjuder vi såklart produkterna till riktigt bra priser också.

Genom att söka på Sachs i sökrutan får ni fram alla våra produkter från detta högkvalitativa varumärke. Skulle ni vara osäkra på om produkterna passar till just er bil gör ni såklart först en sökning på ert registreringsnummer i det anpassade sökfältet för att filtrera ner till produkter som är anpassade för just er bil/modell. Har ni ytterligare frågor är ni såklart också varmt välkomna att kontakta vår kundtjänst eller besöka oss i någon av våra butiker eller verkstäder.

Beställ produkter från Sachs online

Det ska vara enkelt och smidigt att beställa produkter för ditt bilägande online. Därför har vi utvecklat vår smarta och snabba webbshop som gör att du enkelt kan klicka ihop de produkter du behöver och få dem levererade hem. Välj och vraka bland våra produkter från Sachs och andra kända varumärken och gå vidare till kundvagnen och checka ut din beställning. Det har aldrig varit smidigare att beställa bilprodukter och reservdelar online.