Contitech

Här hos oss på Mekonomen hittar du ett stort utbud av produkter från välkända varumärken som exempelvis CONTITECH till riktigt bra priser. Inom samtliga kategorier arbetar vi med etablerade varumärken som erbjuder kvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser. Vår långa och goda relation till våra leverantörer garanterar också att vi kan erbjuda er som kunder en riktigt bra affär på varumärke som exempelvis CONTITECH. Ta en titt i vårt stora utbud och behöver du hjälp eller rådgivning är du varmt välkommen att kontakta vår Kundtjänst eller besöka oss i en av våra butiker eller verkstäder.

Allt för dina däck

CONTITECH är en underdivision inom Continental och därmed en del av en internationell jätte inom bilindustrin. Det betyder också att du såklart kan räkna med absolut yttersta kvaliteten när du handlar från CONTITECH. CONTITECH brandar sig själv som innovatörer och teknologiska pionjärer inom gummi- och plastprodukter och här på Mekonomen.se hittar du ett stort utbud av deras produkter.

De flesta har säkerligen god koll på Continental och framförallt är det deras olika däck som ni troligen kommit i kontakt med tidigare. Företaget har 150 år av kunskap i bagaget och det är yttersta kvalitet som levereras från den tyska bilkoncernen.

CONTITECH arbetar mycket med funktionsintegration, lättviktskonstruktion och komplexitetsreduktion och erbjuder ett stort sortiment av relevanta produkter och tjänster inom segmentet. Som pionjärer inom gummi och plast är det såklart produkter som kamremmar och drivremmar som framförallt märks i CONTITECHS utbud men du hittar även monteringsverktyg för bilar med elastiska drivremmar.

Brett sortiment av produkter från CONTITECH

Här på Mekonomen.se hittar ni ett flertal produkter från CONTITECH som förenklar och förbättrar er tillvaro som bilägare. Från CONTITECH hittar ni som sagt flera produkter med fokus inom segmenten för tekniska gummiprodukter och annat inom plastteknologin – och allt såklart till riktigt bra priser!

Genom att söka på CONTITECH i sökrutan får ni fram alla våra produkter från detta högkvalitativa varumärke. Skulle ni vara osäkra på om produkterna passar till just er bil gör ni såklart först en sökning på ert registreringsnummer i det anpassade sökfältet för att filtrera ner till produkter som är anpassade för just er bil/modell. Har ni ytterligare frågor är ni såklart också varmt välkomna att kontakta vår kundtjänst eller besöka oss i någon av våra butiker eller verkstäder.

Beställ produkter från CONTITECH online

Det ska vara enkelt och smidigt att beställa produkter för ditt bilägande online. Därför har vi utvecklat vår smarta och snabba webbshop som gör att du enkelt kan klicka ihop de produkter du behöver och få dem levererade hem. Välj och vraka bland våra produkter från CONTITECH och andra kända varumärken och gå vidare till kundvagnen och checka ut din beställning. Det har aldrig varit smidigare att beställa bilprodukter och reservdelar online.