FAG

Här hos oss på Mekonomen hittar du produkter och komponenter från välkända varumärken som exempelvis FAG till riktigt bra priser. Inom samtliga kategorier arbetar vi med etablerade varumärken som erbjuder kvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser. Vår långa och goda relation till våra leverantörer garanterar också att vi kan erbjuda er som kunder en riktigt bra affär på varumärke som exempelvis FAG. Ta en titt i vårt stora utbud och behöver du hjälp eller rådgivning är du varmt välkommen att kontakta vår Kundtjänst eller besöka oss i en av våra butiker eller verkstäder.

Hitta delar till min bil!

Välj bil i lista

FAG - Över 1000 reservdelar

FAG är ett varumärken inom den stora tyska koncernen Schaeffler Group, som grundades av bröderna Schaefffler strax efter andra världskrigets slut, och är ett välkänt varumärke som genom årtionden producerat komponenter och delar till bilindustrin av yppersta klass och kvalitet. Med fokus på framförallt hjullager.

Bara här på Mekonomen.se hittar du över 1000 reservdelar från FAG och det säger såklart en hel del om varumärkets storhet och deras erkända kvalitet.

Deras hjullagersatser håller absolut högsta kvalitet och här på Mekonomen.se kan ni handlar dem till konkurrenskraftiga priser med snabb och trygg leverans hem till er.

Det är såklart viktigt att ni hittar rätt bland alla FAGs hjullagersatser och genom vår smarta filtreringsfunktion får ni fram just de hjullager och andra reservdelar från FAG som passar till just eran bil. Så bara fyll i ert registreringsnummer och välj och vraka bland produkterna som passar er.

Brett sortiment av produkter från FAG

Här på Mekonomen.se hittar ni ett massvis med produkter och komponenter från FAG som förenklar och förbättrar er tillvaro som bilägare. Från FAG hittar ni en mängd olika produkter inom segmenten för framförallt hjullager men också inom ramarna för andra komponenter som förbättrar din bils drift – och allt såklart till riktigt bra priser!

Genom att söka på FAG i sökrutan får ni fram alla våra produkter från detta högkvalitativa varumärke. Skulle ni vara osäkra på om produkterna passar till just er bil gör ni såklart först en sökning på ert registreringsnummer i det anpassade sökfältet för att filtrera ner till produkter som är anpassade för just er bil/modell. Har ni ytterligare frågor är ni såklart också varmt välkomna att kontakta vår Kundtjänst eller besöka oss i någon av våra butiker eller verkstäder.

Beställ produkter från FAG online

Det ska vara enkelt och smidigt att beställa produkter för ditt bilägande online. Därför har vi utvecklat vår smarta och snabba webbshop som gör att du enkelt kan klicka ihop de produkter du behöver och få dem levererade hem. Välj och vraka bland våra produkter från FAG och andra kända varumärken och gå vidare till kundvagnen och checka ut din beställning. Det har aldrig varit enklare och smidigare att beställa bilprodukter och reservdelar online.