Toppsida _bilar

Fast dragkrok inkl. montering nu 6495 kr

Monterat &Klart -2

Äntligen kan vi på Mekonomen erbjuda dig dragkrokar inom vårt koncept Monterat och klart. Och med det skapas nya möjligheter för dig som bilägare: slänga skräp med släpvagn, sticka på husvagnssemester eller köra ungarnas cyklar på en dragkroksmonterad cykelhållare.

Det finns två typer av dragkrokar: fast och avtagbar. Den fasta dragkroken är den mest populära modellen, den har hög hållbarhet och är underhållsfri. En avtagbar dragkrok kräver mer underhåll, men har ett mer diskret utseende när den inte används.

Välj bland följande paket för dragkrok, monterat och klart på din bil:

  • Fast dragkrok inkl. kablage och 7-polig kontakt. Monterat och klart för 6495 kr 
    (delbetala 1624 kr/mån i fyra månader)
  • Löstagbar dragkrok inkl. kablage och 7-polig kontakt. Monterat och klart för 7495 kr 
    (delbetala 1874 kr/mån i fyra månader)

Om du ska dra en vanlig släpvagn, hästtransport, båtkärra eller en äldre husvagn, rekommenderar vi ett 7-poligt uttag till din dragkrok. Om du däremot har en nyare husvagn är ett 13-poligt uttag att rekommendera. Du får du ström under färden till husvagnens batteri, kylskåp och innerbelysning.

Uppgradera till:

  • 13-polig kontakt för 1495 kr.

Beställ din dragkrok genom att kontakta din närmaste butik eller verkstad.

Sök efter butik eller verkstad - klicka här.

Den 1 september 2013 ändrades reglerna för montering av dragkrok. Numera behöver bilen i samband med montering inte genomgå en besiktning om den monteras på en EU-typgodkänd personbil eller EU-typgodkänd lätt lastbil. Det är dock viktigt att uppgifter om bilens maximala släpvagnsvikt finns registrerade, liksom att dragkroken som monteras är typgodkänd och fackmässigt monterad. Givetvis uppfyller Mekonomens Monterat och klart detta.

Samtliga dragkrokar kommer från tillverkarna Monoflex och/eller Bosal. Dragkrokarna har perfekt passform, marknadens bästa avtagbara system samt är typgodkända, allt för att säkerställa bästa funktion och livslängd. Dragkrok och elkabelsats monteras i någon av våra 450 Mekonomen bilverkstäder, av kunniga mekaniker. Alla våra Monterat och klart-erbjudanden innehåller högkvalitativa produkter och monteringen på din bil ingår alltid. Tryggt och enkelt till ett bra pris! 

Ett fåtal bilmodeller är undantagna från erbjudandena ovan. Osäker på om din bil omfattas? Prata med din närmaste butik eller verkstad.

Monterat _klart -2

VILLKOR:

Erbjudandet gäller 23/3-2017 t.o.m. 29/4-2017 eller så långt lagret räcker. Bokning av montering ska vara gjord senast 29/4-2017. Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter. Delbetalning gäller endast med Mekonomens svarta kort och priserna avser 4 månader utan ränta och avgifter. Ett fåtal bilmodeller är undantagna från erbjudandena ovan. Osäker på om din bil omfattas? Prata med din närmaste butik eller verkstad.