Laddar...

Montering av extraljus eller LED-ramp på bilen

Behöver du ett bättre helljus? Vi hjälper dig att montera extraljus - från start till mål!

Öka säkerheten med extraljus

Under vinterhalvåret är det många som vill utrusta sin bil med extraljus för ökad säkerhet. Idag finns det bland annat smala ljusramper med smart LED-teknik som kan monteras på alla typer av bilar, men det är viktigt att komma ihåg att monteringen ska ske på ett godkänt sätt. För den som vill göra jobbet själv vill Magnus Blommé, bilexpert på Mekonomen, uppmana till försiktighet.

Montera extraljus med parkeringsljus

- Ifall extraljusen även innehåller parkeringsljus måste placeringen följa Transportstyrelsens riktlinjer. Sedan är det alltid en utmaning med el, om du ska montera själv måste du veta vad du gör. All onödig åverkan på bilen kan bli väldigt dyr. Det är säkrast och smidigast att låta en verkstad sköta monteringen, säger Magnus. Med Monterat och klart får du ett fast pris på produkt och montering.

Fler erbjudanden i vår kampanj Monterat och klart, där du kan köpa extraljus, backljus eller motorvärmare inklusive montering till ett fast pris.

Prisexempel Monterat och klart
Montering LED-extraljus Strands Siberia Night Ranger 9"

Tre stycken LED-extraljus med optimal ljuseffekt, duo positionsljus och robust design. En innovativ design och en prestanda som du nog aldrig tidigare upplevt. Välj mellan vitt eller orange positionsljus.

Monterat och klart från:9 399 kr
Montering Halogen-extraljus NBB Alpha 225

Ett paket med tre NBB 225 halogen extraljus, två fjärr och en pencil. Kvalitetsklassikern inom extraljus. Robust lamphus & lins som tål stora påfrestningar.

Monterat och klart från:6 799 kr
Montering LED-ramp Strands Nuuk Black 20”

LED-rampen som är utvecklad för att få ut det mesta av design, ljusstyrka och teknik. Mörktonad lins och fullmatad med kraft som ger dig exceptionella körupplevelser. E-märkt.

Monterat och klart från:4 699 kr
Montering LED-ramp Strands Siberia DR 22”

En nytänkande LED-ramp – banbrytande design med revolutionerande funktioner. Ger dig en fantastisk körupplevelse tack vare den genomtänka ljusbilden som ger dig ljus där du behöver det. Välj mellan vitt eller orange positionsljus. E-märkt.

Monterat och klart från:5 299 kr
Montering LED-extraljus Ledson ORION+

Två stycken extraljus som med sin rektangulära form bryter trenden med runda extraljus. Låg höjd och en grym ljusbild är några av de unika fördelarna som Orion+ levererar. Välj mellan vitt eller orange positionsljus. E-märkt.

Monterat och klart från:6 499 kr
Montering LED-ramp Strands Siberia SR 22”

En LED-ramp som är skapad för dig som vill ha det allra senaste när det kommer till prestanda, funktion och design. Den levererar en fantastisk ljusbild som förhöjer din körupplevelse. Välj mellan vitt eller orange positionsljus. E-märkt.

Monterat och klart från:4 699 kr
Montering LED-ramp Ledson Alfa 20”

Dubbla rader med reflektorer som levererar en kraftfull ljusbild och gör din mörkerkörning säkrare. Med sina 180W så får du en LED-ramp som mer än väl täcker dina behov. Dessutom i en stilren design. E-märkt.

Monterat och klart från:4 699 kr

 

Våra andra Monterat och klart-tjänster

Montera idag - betala senare

Du vet väl om att du kan dela upp din betalning? Prata med din verkstad eller butik!

Gäller erbjudandena din bil? Kontakta närmaste butik eller verkstad! Erbjudanden och rabatter för Monterat och klart gäller t.o.m. 6 mars 2022 eller så långt lagret räcker. Kan ej kombineras med andra kampanjer, lokala avtal, företags-/ fleetavtal eller andra rabatter. Alla priser är inkl. moms. Med reservation för eventuella feltryck.

Vill du montera själv?

Klubbpris:395 kr
Ej medlem:439 kr
Klubbpris:53 kr
Ej medlem:59 kr
Klubbpris:2807 kr
Ej medlem:3119 kr
Klubbpris:2426 kr
Ej medlem:2695 kr
Klubbpris:2516 kr
Ej medlem:2795 kr
Klubbpris:2066 kr
Ej medlem:2295 kr
Klubbpris:2245 kr
Ej medlem:2494 kr
Klubbpris:689 kr
Ej medlem:766 kr
Klubbpris:3146 kr
Ej medlem:3495 kr
Klubbpris:1128 kr
Ej medlem:1253 kr
Klubbpris:1128 kr
Ej medlem:1253 kr