Laddar...

Montering av motorvärmare inklusive kupéuttag

Behöver du montera motorvärmare och kupéuttag? Vi hjälper dig från start till mål!

Värdet med att installera motorvärmare

Det finns många fördelar med att installera en kupé- och motorvärmare, som att slippa imma, minska motorslitage och sänka bensinförbrukningen. Magnus Blommé, bilexpert på Mekonomen, förklarar värdet med att installera både kupé- och motorvärmare.

– Imma på rutorna är en säkerhetsrisk vid bilkörning, vilket du slipper med en kupévärmare, säger Magnus. En motorvärmare ger ännu fler fördelar. Att värma upp motorn innan färd gör att motorn startar lättare, det ger bättre bränsleekonomi och minskar motorslitaget.

Inklusive kupéuttag

När du monterar motorvärmare hos Mekonomen installerar vi även ett kupéuttag så att du enkelt kan installera en valfri kupévärmare som har samma typ av uttag. En bil som står ute under vinterhalvåret blir snabbt kall och kan få frost på vindrutan. En kupévärmare placerar du inne i bilen, oftast vid fotändan på passagerarsidan. Kupévärmaren frostar inte bara av rutorna, den ger dig även ett behagligt kupéklimat även under vinterns kallaste dagar. Med Monterat och klart får du ett fast pris på produkt och montering.

Fler erbjudanden i vår kampanj Monterat och klart, där du kan köpa extraljus, backljus eller motorvärmare inklusive montering till ett fast pris.

Prisexempel Monterat och klart
Montering motovärmare DEFA motorvärmare

Minska motorslitaget med en motorvärmare. Dessutom blir bränsleekonomin bättre, motorn startar lättare och mindre avgaser släpps ut.

Monterat och klart från:5 499 kr

Våra andra Monterat och klart-tjänster

Montera idag - betala senare

Du vet väl om att du kan dela upp din betalning? Prata med din verkstad eller butik!

Gäller erbjudandena din bil? Kontakta närmaste butik eller verkstad! Erbjudanden och rabatter för Monterat och klart gäller t.o.m. 6 mars 2022 eller så långt lagret räcker. Kan ej kombineras med andra kampanjer, lokala avtal, företags-/ fleetavtal eller andra rabatter. Alla priser är inkl. moms. Med reservation för eventuella feltryck.

Köp till kupévärmare

Klubbpris:41 kr
Ej medlem:45 kr
Klubbpris:134 kr
Ej medlem:149 kr
Klubbpris:134 kr
Ej medlem:149 kr
Klubbpris:6217 kr
Ej medlem:6908 kr
Klubbpris:6033 kr
Ej medlem:6703 kr
Klubbpris:1396 kr
Ej medlem:1551 kr
Klubbpris:1396 kr
Ej medlem:1551 kr
Klubbpris:1175 kr
Ej medlem:1306 kr